5,1 büyüklüÄŸündeki deprem İstanbul'da da hissedildi
Marmara Denizi, Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem, İstanbul'da da hissedildi. Kartal'da deprem sonrası vatandaÅŸların sokaklara çıktığı görüldü.Â
Murat SOLAK / İSTANBUL, (DHA)
• 04 Aralık 2023 - 13:20 • Son Güncelleme:
Murat SOLAK / İSTANBUL, (DHA)
• 04 Aralık 2023 - 13:20 • Son Güncelleme:
1

Marmara Denizi, Gemlik Körfezi'nde meydana gelen 5,1 büyüklüÄŸündeki deprem, İstanbul, İzmir ve Bursa'da da hissedildi. Kartal SoÄŸanlık Yeni Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde depremi hisseden vatandaÅŸların sokaÄŸa çıktığı görüldü.
2

"DIÅžARIYA ÇIKARAK TEDBİRİMİZİ ALDIK"Â
Kuyumcuda çalışan Emirhan Oruç, "Vitrini dizerken büyük bir sallantı hissettik. O anda direkt dışarıya baktık. İnsanlarda hissettiÄŸi için dışarıya çıktılar. Bizde dışarı çıkarak tedbirimizi aldık. MaraÅŸ depreminden sonra biraz korku vardı. Bende KahramanmaraÅŸlıyım az çok yaÅŸananları biliyorum" dedi.
3

4

5





