Bodrum’da sağanak yaşamı olumsuz etkiledi; yollar trafiğe kapandı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde, etkili olan sağanak yağmur nedeniyle yol trafiğe kapandı, 2 araç sel sularında kaldı. Bölgede ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

Meteoroloji 4’üncü Bölge Müdürlüğü Muğla ve çevresi için sağanak yağmur uyarısı yaptı.

2 araç yolda mahsur kaldı, 1 otomobil ise sahipleri tarafından yoldan kaldırıldı.

Motosiklet sürücüleri zor anlar yaşadı, ev ve iş yerlerini su bastı. Belediye ekipleri tarafından bölgede aralıksız olarak çalışmalar devam ederken, derelerin debisi yükseldi.

ÇOK SAYIDA EV VE İŞ YERİNİ SU BASTI
Ekiplerin yoğun uğraşları sonrası Konacık- Bitez arasında sel suları nedeniyle kapanan yol yeniden trafiğe açıldı. Bitez Mahallesi Şah Caddesi'nde sel suları nedeniyle yollar trafiğe kapandı. Bir mekanda mahsur kalan vatandaşlar zabıta ekipleri tarafından kurtarıldı. Çamlık Mahallesi'nde araçta mahsur kalan 2 kişi ise ekiplerce kurtarıldı. Torba, Yalıkavak, Ortakent, Gümüşlük mahallerinde yol güzergahlarına çakıl ve kum parçaları saçıldı. Bölgelerde trafik akışı kontrollü olarak sağlandı. Çok sayıda ev ve iş yerini su bastı. Vatandaşlar ve ekipler su tahliyesi yaparken, köpekler de zor onlar yaşadı. Bitez Mahallesi'nde istinat duvarı yıkıldı. Çok sayıda bahçe sular altında kaldı.
















