Denizden otomobil lastikleri, balıkçı ağları ve demir borular çıktı
Tekirdağ'da Süleymanpaşa Balıkçı Barınağı'nda yapılan deniz dibi temizliğinde; otomobil lastikleri, balıkçı ağları, demir borular, battaniye, tekne parçaları, cam ve plastik şişeler ile çeşitli evsel atıklar çıktı.
Abdullah YALÇIN/TEKİRDAĞ, (DHA)-
• 05 Haziran 2026 - 12:55 • Son Güncelleme:
Abdullah YALÇIN/TEKİRDAĞ, (DHA)-
• 05 Haziran 2026 - 12:55 • Son Güncelleme:
1

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü iş birliğinde, 'Bugün temizlediğimiz kıyılar yarın çocuklarımıza miras kalacak' temasıyla Süleymanpaşa Balıkçı Barınağı'nda dip temizliği yapıldı.
2

İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şube Müdürlüğü'nde görevli dalgıçlar tarafından yapılan deniz dibi temizliğinde; denizden otomobil lastikleri, ağlar, demir borular, sandalyeler, tekne parçaları, cam ve plastik şişeler ile çeşitli evsel atıklar çıkarıldı.
3

Toplanan atıklar, çevre kirliliğine dikkat çekmek amacıyla Süleymanpaşa Balıkçı Barınağı'nın girişinde sergilendi.
4

5

6

7

8

9

10






