Enkazdan yaralı kurtuldu, eşi ve oğlunun cenazesine katıldı
Hatay'da depremde yıkılan evlerinde enkaz altında kalıp hayatını kaybeden Jandarma Astsubay Üstçavuş Emrah Yaman (33) ve 1 yaşındaki oğlu Mehmet Umut Yaman, memleketleri Çankırı'da toprağa verildi. Enkazdan yaralı kurtulan Binnur Yaman, eşi ve oğlunun cenaze töreninde gözyaşı döktü.
Şaduman TÜRKAY- Muhammet BAYRAM/ANKARA, (DHA)
• 07 Şubat 2023 - 16:38 • Son Güncelleme:
Şaduman TÜRKAY- Muhammet BAYRAM/ANKARA, (DHA)
• 07 Şubat 2023 - 16:38 • Son Güncelleme:
1

Jandarma Astsubay Üstçavuş Emrah Yaman, Kahramanmaraş merkezli depremde Hatay'da yıkılan evlerinin enkazında eşi ve 2 çocuğuyla mahsur kaldı.
2

Emrah Yaman ve 1 yaşındaki oğlu Mehmet Umut Yaman'ın cansız bedenlerine ulaşılırken, eşi Binnur ve 2,5 yaşındaki kızı Zahide Yaman ise yaralı kurtarıldı.
3

Emrah Yaman ve oğlu Mehmet Umut’un cenazeleri, memleketi Çankırı'nın Yapraklı ilçesindeki Çakırlar köyüne getirildi.
4
Burada düzenlenen törene, kolu ve bacağından yaralanıp, tedavisinin ardından taburcu edilen Binnur Yaman da katıldı.
5

Törende Emrah Yaman'ın ailesi ile Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Çankırı Garnizon Komutanı Tuğgeneral Salih Büyük de yer aldı.
6

Emrah Yaman ve oğlunun Türk bayraklarına sarılı tabutları askerlerin omzunda cami avlusuna getirildi.
7

Yakınları ve kadın askerlerin yardımıyla güçlükle yürüyen Binnur Yaman, uzun süre gözyaşı döktü.
8

Güçlükle ayakta duran Binnur Yaman'ı, yakınları teskin etmeye çalıştı.
9

Baba ve oğlunun cenazesi, cenaze namazının ardından Çakırlar Mezarlığı’nda toprağa verildi.
10

11

12

13

14

15

16

17

18






