Kayseri'de sağanak etkili oldu; ev ve bahçelerini su bastı
Kayseri’de etkili olan sağanak yağış sonrası Melikgazi ilçesinde iki binanın bahçesini ve bodrum katlarını su bastı, trafikte mahsur kalan vatandaşlar ise kurtarıldı.
Samed Aydın SUN- Ali ÜNLÜ/ KAYSERİ, (DHA)-
• 12 Mayıs 2026 - 07:36 • Son Güncelleme:
Samed Aydın SUN- Ali ÜNLÜ/ KAYSERİ, (DHA)-
• 12 Mayıs 2026 - 07:36 • Son Güncelleme:
1

Kent genelinde akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış sonrası cadde ve sokaklar suyla doldu.
2

Bazı bölgelerde ise su baskınları meydana geldi. Melikgazi ilçesi Danimend Gazi Mahallesi Topsakal Sokak üzerinde iddiaya göre kanalizasyon hattının taşması sonucu 2 katlı bir evin bahçesi ile 3 katlı bir binanın bodrum katını su bastı.
3

İhbar üzerine bölgeye belediye, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Belediye ekipleri su basan bölgelerde vidanjör ile suları tahliye etti. Ekipler, bölgede inceleme çalışması başlattı.
4

Öte yandan, kent merkezinde bazı noktalarda ise yollarda oluşan su birikintileri nedeniyle otomobillerde mahsur kalan vatandaşlar polis, itfaiye ve AFAD ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı.
5

6

7

8







