Silivri'de Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarlarından şampiyonluk kutlaması
Süper Lig'in 36'ncı haftasında şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, ligin 37'inci haftasında Fenerbahçe'yi 3-0 yenerek taraftarına büyük bir sevinç daha yaşattı. Taraftarların sokağa döküldüğü Silivri'de ilginç görüntüler de ortaya çıktı. Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarına katılan Fenerbahçeliler de doyasıya eğlendi.
Uğur Samet AVCI / İSTANBUL (DHA)
• 05 Haziran 2023 - 08:26 • Son Güncelleme:
Uğur Samet AVCI / İSTANBUL (DHA)
• 05 Haziran 2023 - 08:26 • Son Güncelleme:
1

2022-2023 Süper Ligi Şampiyonu Galatasaray, ligin 37'nci haftasında ezeli rakibi Fenerbahçe'yi 3-0 yenerek taraftarlarını sokağa döktü. Silivri'de şampiyonluk kutlamalarının merkezi Atatürk Meydanı oldu.
2

Meydanda toplanan Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarları doyasıya eğlendi. Araçlarıyla konvoy oluşturan taraftarlar trafiğin durmasına neden oldu.
3

FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR DA KUTLAMALARA KATILDI
Galatasaray taraftarlarıyla birlikte eğlenen Fenerbahçeliler, Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutladı. Fenerbahçeli taraftarın, "Duygular çok güzel, biz şampiyon olamadığımız için duygu çok güzel, kutlama duygusu.
4

Ama biz kardeşiz ağabey. Biz kardeşiz tamamen, Galatasaray'ı tebrik ediyorum" sözleri dikkat çekerken, Galatasaray taraftarı ise, "Son maçımızda da Fenerbahçe'yi yendik. Ama ebedi dostluğumuz gördüğünüz gibi devam ediyor" dedi. (DHA)
5

6





