Sürücünün öldüğü kazada yaralandı, 1 gün sonra aradığı ekipler kurtardı
Siirt'te sürücü Ayhan Esen'in hayatını kaybettiği kaza, baygınlık geçirdikten sonra kendine gelen yaralının ihbarı ile ortaya çıktı. İhbar sonrası ekipler, yaralıyı sıkıştığı kamyonetten çıkarırken; Esen'in cansız bedeni morga kaldırıldı.
Akif ÖZALP/SİİRT, (DHA)-
• 24 Kasım 2025 - 17:31 • Son Güncelleme:
Akif ÖZALP/SİİRT, (DHA)-
• 24 Kasım 2025 - 17:31 • Son Güncelleme:
1

Kaza, dün akşam saatlerinde eski Eruh Yolu Botan Vadisi'nde meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle Ayhan Esen'in kontrolünü yitirdiği 06 BZC 108 plakalı kamyonet, uçuruma yuvarlandı.
2

Kazada Esen hayatını kaybetti, araçtaki ismi öğrenilemeyen kişi yaralandı. Baygınlık geçiren ve bugün öğleden sonra kendine gelen yaralı, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.
3

İhbarla bölgeye sağlık, AFAD, UMKE, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışmasıyla sıkıştığı yerden çıkarılan yaralı, sağlık ekiplerine teslim edildi.
4

Yaralı, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücünün cansız bedeni de otopsi için hastane morguna götürüldü. Kazaya ilişkin soruşturma başlatıldı.
5

6

7

8







