16 yaşındaki Aybüke'den 3 gündür haber yok
Adana’nın Sarıçam ilçesinde 3 gün önce kaybolan 16 yaşındaki Aybüke Ulu’nun evine döndüğü öğrenildi. Aybüke’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, ailesi ve yakınları kızlarının bulunmasıyla büyük sevinç yaşadı.

Sarıçam ilçesi Yeşiltepe Mahallesi’nde yaşayan Aybüke Ulu, 17 Ekim’de saat 18.00’de evden ayrıldıktan sonra geri dönmedi. Kızlarına ulaşamayan ailesi polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Kızlarını arayan aile, gören ya da yerini bilenlerin durumu en yakın polis merkezine bildirmesini istedi.
16 YAŞINDAKİ AYBÜKE EVİNE DÖNDÜ
Adana’nın Sarıçam ilçesinde 3 gün önce kaybolan 16 yaşındaki Aybüke Ulu’nun evine döndüğü öğrenildi. Aybüke'den günlerdir haber alınamaması üzerine ailesi durumu polise bildirmişti. Aybüke'nin hakkında çıkan haberler üzerine, bugün polise merkezine gittiği ve kendini tanıtarak teslim olduğu belirtildi. Aybüke’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, ailesi ve yakınları kızlarının bulunmasıyla büyük sevinç yaşadı.





