Geri Dön
Gündem ‘5’inci Kara Sistemleri Seminerleri’ Türksat’ın iletişim desteği ile yarın başlıyor

‘5’inci Kara Sistemleri Seminerleri’ Türksat’ın iletişim desteği ile yarın başlıyor

‘Beşinci Kara Sistemleri Semineri’, 24-25 Kasım tarihlerinde Ankara’da Türksat A.Ş.’nin iletişim desteği ile gerçekleştirilecek.

‘5’inci Kara Sistemleri Seminerleri’ Türksat’ın iletişim desteği ile yarın başlıyor

Seminerlerde, savunma sanayinin jeopolitik yansımaları ve uluslararası ilişkiler, model tabanlı referans mimari tanımlama metodolojisi, yeni nesil haberleşme elektronik taarruz uygulamaları, karadan gelen tehditlere ve küçük sınıf İHA tehditlerine karşı radar tabanlı entegre kara sistemleri çözümleri, üniversitelerin savunma sanayiine katkılarından örnekler ve potansiyelin değerlendirilmesi, 6x6 taktik tekerlekli yarı otonom araç tasarım ve imalat çalışmalar, kara araçları için içten yanmalı motor teknolojilerinde mekatronik valf sistemleri gibi önemli konular ele alınacak.

YERLİ VE MİLLİ ÜRETİME VURGU YAPILACAK

Türkiye’nin savunma ihtiyaçları kapsamında geliştirilen kara araçları projelerinin ve bu alanda yetişmiş insan gücüne olan ihtiyaçların ele alınacağı etkinlikte, savunma sektörü çalışanları, kullanıcıları, KOBİ’ler, üniversite ve araştırmacılar bir araya gelecek. Sektörün geleceğini biçimlendirmeye katkı sağlayacak karşılıklı bilgi alışverişinin yapılacağı seminerler yerli ve milli üretime vurgu yapacak.