Geri Dön
Gündem Bağcılar Belediye Başkanı Özdemir’den çocuklara bayram hediyesi

Bağcılar Belediye Başkanı Özdemir’den çocuklara bayram hediyesi

Kurban Bayramı dolayısıyla Bağcılar Kaymakamlığı ve Bağcılar Belediyesi tarafından bayramlaşma töreni düzenlendi. Tören kapsamında Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, minik davetlilere oyuncak hediye etti.

Bağcılar Belediye Başkanı Özdemir’den çocuklara bayram hediyesi

Bayramlaşma programına; AK Parti İstanbul Milletvekilleri Hasan Turan ile Şamil Ayrım, AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı İsmet Öztürk, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, gaziler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAĞCILAR, SOKAKLARI GÜL KOKAN BİR İLÇE

Davetlilerin bayramını kutlayarak sözlerine başlayan AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, “Bağcılar, sokakları gül kokan bir ilçe. Bu muhteşem ve kıskanılacak bir şey. Harikulade güzel” dedi.

Bayramların mutlulukların paylaşıldığı günler olduğunu söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ise “Kurban Bayramının kendine göre ayrı bir özeliği var. Kurban, yakınlaşma anlamına gelir. Hem Rabbimize hem birbirimize hem de kardeşliğimize yakınlaşma anlamına gelen bugün de bir arada olmak bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Kurban temizliği, kültürümüzde vardır. İlçemiz de bizim evimiz. İlçemizin bütün camilerini cami bahçelerini gül suyuyla temizledik. Meydanlarımızı sokaklarımızı temizledik” diye konuştu.

Konuşmaların ardından yemek ikramında bulunuldu. Yemekten sonra ise bütün konuklar, birbirine sarılıp bayramlaştı. Törende Özdemir, çocuklara oyuncak hediye etti.