Geri Dön
Gündem Beyoğlu'nda 2 vincin karıştığı kaza kamerada

Beyoğlu'nda 2 vincin karıştığı kaza kamerada

Beyoğlu'nda freni tutmayan vinç kayarak önde bulunan bir başka vince çarptı. Kazada yolun karşısına geçerek duvara çarpan vincin operatörü yaralandı. İtfaiye tarafından sıkıştığı yerden kurtarılan vinç operatörü ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza sırasında yolda kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Kaza anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Arap Cami Mahallesi Billur Sokak'ta saat 09.20'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Emre Kumaş'ın kullandığı vinç çalışma yapmak için sokağa park etti. Operatör vincin tekerleklerine takoz koymak için aşağı indiği sırada, frenleri tutmayan vinç hareket ederek hızla önündeki vince çarptı. Öndeki vinç ise, ara sokaktan çıkarak Tersane Caddesi'nde duvara çarparak durabildi. Önde bulunan vincin operatörü Ersin Taş, sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza güvenlik kamerasıyla kaydedildi.

 

"YOLDA BİRİSİ OLSAYDI FACİA OLABİLİRDİ"

Kazayı gören esnaf Emin Kayış, "Kaza oldu birinin freni tutmamış biri de işlem yapıyormuş.Çalışırken yukarıdan süratli bir şekilde şoför kendini atıyor. Öndeki vinçte de şoför sıkışıyor. Arkadaki vinç vurunca yolun karşısına geçiyor. O sırada yolda kimse yoktu. Otobüs, araç veya yaya olsaydı kurtulması mümkün değildi. Çok hızlı gelmiş. Eğer kaldırım olmasaydı bir facia olurdu. Kaldırım aracın hızını kesmiş. " dedi.

Kaza sırasında yolda kimsenin olmaması olası bir facianın önüne geçti. Freni tutmayan vincin operatörü kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Vinç operatörünü arkadaşları sakinleştirdi. Kazaya karışan vinçlerin kaldırılması için çalışmalar sürüyor.