Geri Dön
GündemBüyükçekmece'de sıkışan oltayı çekerken balık kurşunu el kemiğine saplandı

Büyükçekmece'de sıkışan oltayı çekerken balık kurşunu el kemiğine saplandı

Büyükçekmece'de balık tutarken oltası sıkışan Engin Çağlayan, misinayı çekerek çıkartmaya çalışırken balık kurşunu el kemiğine saplandı. Çağlayan, "Belki de parmağımı kaybetmiş olabilirim. Bu saatten sonra balık tutmam" dedi.

Büyükçekmece sahilinde 20 Ağustos Cumartesi günü akşam 21.00 sıralarında balık tutmaya giden Engin Çağlayan'ın oltası denizin içinde takılı kaldı.

Büyükçekmecede sıkışan oltayı çekerken balık kurşunu el kemiğine saplandı

Çağlayan oltayı sıkıştığı yerden çıkartmak için çekerken, misina koptu. Oltanın ucundaki balık kurşunu fırlayarak Çağlayan'ın eline saplandı.

Büyükçekmecede sıkışan oltayı çekerken balık kurşunu el kemiğine saplandı

Elinden kanlar akan Çağlayan, ambulansla hastaneye gitti. Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde çekilen el röntgeninde balık kurşununun kemiğe saplandığı belirlendi. Ameliyat olan Çağlayan'ın başparmağında kalıcı hasar oluşabileceği belirtildi.


Büyükçekmecede sıkışan oltayı çekerken balık kurşunu el kemiğine saplandı

"KİMSE İNANMIYOR"

Balık kurşunuyla yaralandığına kimseyi inandıramadığını söyleyen Engin Çağlayan, "Oltayı başındaki kurşunla birlikte denize attım. Olta takılınca misinayı çekmeye başladım. 15 metre kadar çektim, sonra misina koptu. Balık kurşunu fırlayarak elime saplandı. Kan fışkırdı, bacanağım ilk müdahaleyi yaptı.

Büyükçekmecede sıkışan oltayı çekerken balık kurşunu el kemiğine saplandı

Ambulansla hastaneye gittim, yaklaşık 3 saat sürdü.  Tekrar ameliyat olacağım. Başparmağımın eklemleri parçalandığı için, ameliyatla demir takacaklar. Enteresan bir durum. Kim sorsa anlatıyorum, ultrason görüntüsü görene kadar, inanmıyorlar. Kalıcı bir hasar olup olmayacağı ameliyattan sonra belli olacak. Bu saatten sonra balık tutmam. İnsanlara olta takılınca misinayı çekmek yerine, kesmelerini tavsiye ediyorum" dedi.

Büyükçekmecede sıkışan oltayı çekerken balık kurşunu el kemiğine saplandı