Geri Dön
Gündem Eniştesi tarafından öldürüldü

Eniştesi tarafından öldürüldü

Samsun’un Bafra ilçesinde Semih Asılkefeli (22), eniştesi Ersin Köse (42) tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Gözaltına alınan Ersin Köse, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Ersin Köse tutuklanarak, Bafra T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Eniştesi tarafından öldürüldü

Olay, Bafra ilçesi Çilhane Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. Semih Asılkefeli ile ablasının eşi Ersin K. arasında tartışma çıktı. Ailevi nedenlerden dolayı çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Ersin K., Asılkefeli’yi bıçakladı. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Bafra Devlet Hastanesi’ne kaldırılan, ardından Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edilen Semih Asılkefeli müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


Ersin K. ve kavga sırasında yanında olduğu belirtilen T.E.K. (17) polis tarafından gözaltına alındı.

ENİŞTE TUTUKLANDI

Samsun'un Bafra ilçesinde eşinin kardeşini bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Ersin Köse, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. İfadesinde, "Alkol alırken Semih bana hakaret etti ve tehdit etti. Konuşmak için birlikte evden dışarı çıktık. Ben evdeki sustalı bıçağımı da olabilecek bir olaya karşı yanımda götürdüm. Semih bana saldırdı. Ben de kendimi korumak için belimdeki bıçağı çıkartıp salladım" dedi.

Mahkemeye çıkarılan Ersin Köse tutuklanarak, Bafra T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.