Geri Dön
Gündem Esenyurt'ta abisini bıçaklayarak öldüren kardeş gözaltına alındı

Esenyurt'ta abisini bıçaklayarak öldüren kardeş gözaltına alındı

Esenyurt'ta kardeşlerin tartışması cinayetle sonuçlandı. Olayın ardından emniyete giderek teslim olan kardeş adliyeye sevk edildi.

 

Olay, Bağlarçeşme Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Sefa Adıgüzel (20) ile abisi Mahsun Adıgüzel (27) küçük yaşlardan itibaren anlaşamadıkları için sürekli tartışıyorlardı. Aynı zamanda komşu olan kardeşler arasında yine tartışma çıktı. Bir anda büyüyen tartışmada, abi ve kardeş birbirine bıçakla saldırdı. Sefa Adıgüzel, abisi Mahsun Adıgüzel'i bıçaklayarak yaraladı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri İlk müdahalesinin ardından 2 çocuk babası Mahsun Adıgüzel'i Esenyurt Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Göğsünden 3, kollarından 2 bıçak darbesi alan Mahsun Adıgüzel tüm müdahalelere rağmen kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

 

ABİSİNİ BIÇAKLA ÖLDÜRDÜ, POLİSE TESLİM OLDU

Kardeş Sefa Adıgüzel ise abisini bıçakladıktan sonra polis merkezine giderek teslim oldu. Emniyette yapılan sorgulamada Sefa Adıgüzel'in 3, Mahsun Adıgüzel'in ise 4 suç kaydı olduğu öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından kardeş Sefa Adıgüzel 'Kasten öldürme" suçundan mahkemeye sevk edildi.