Geri Dön
Gündem Gaziantepli iş insanı Muharrem Balat son yolculuğuna uğurlandı

Gaziantepli iş insanı Muharrem Balat son yolculuğuna uğurlandı

Gaziantepli iş insanı Muharrem Balat, çoklu organ yetmezliği sebebiyle Kuşadası'nda tedavi gördüğü hastanede 27 Haziran'da hayatını kaybetti. Uluslararası Yatırım ve İş Dünyası Konfederasyonu (ULUSKON) yönetim kurulu üyesi, MB Holding Onursal Başkanı Muharrem Balat memleketi Gaziantep'te Bahaeddin Nakipoğlu Cami'de öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Gaziantepli iş insanı Muharrem Balat son yolculuğuna uğurlandı

Cenaze namazına Muharrem Balat'ın ailesi ve yakınları ile Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Gaziantep İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hidayet Arıkan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Gaziantep kent protokolü, iş dünyası ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ULUSKON BAŞKANI ATASOY'DAN TAZİYE MESAJI

ULUSKON Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy da Balat için başsağlığı mesajı yayımladı. Atasoy mesajında, "Saygıdeğer büyüğümüz, iş insanı, ULUSKON Yönetim Kurulu Üyesi, MB Holding Onursal Başkanımız Sayın Muharrem Balat'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Allah'tan rahmet, geride kalan ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz" ifadelerini kullandı.

Aynı zamanda Uluslararası Jeotermal Enerji Birliği Başkanı olan ULUSKON yönetim kurulu üyesi ve MB Holding Onursal Başkanı Muharrem Balat, Türkiye'de birçok önemli projeye imza attı. Balat, bir dönem ilk 10 müteahhit arasında gösterildi. 1987 yılında Baltaş İnşaat'ı kuran Balat, yurt dışında da birçok projeye imza attı. Balat, birçok kez yılın iş insanı da seçilmişti.