Geri Dön
Gündem İstiklal Caddesine bomba bırakan kadın terörist zırhlı araçla adliyeye getirildi

İstiklal Caddesine bomba bırakan kadın terörist zırhlı araçla adliyeye getirildi

İstiklal Caddesi'ne bomba bırakan kadın terörist Ahlam Albashır, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra zırhlı araçla Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. Emniyette işlemleri tamamlanan ve sağlık kontrolünden geçirilen diğer şüpheliler de adliyeye getirildi.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ

İstiklal Caddesi'ne bombalı saldırı düzenleyen kadın terörist Ahlam Albashır ve diğer şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildi. Ahlam Albashır, zırhlı araçla sağlık kontrolüne getirildi. Şüphelilere hastane çıkışında çevredekiler tepki gösterdi. Nedim BAYHAN-Feridun AÇIKGÖZ / İSTANBUL (DHA)

Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra zırhlı araçla Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. Emniyette işlemleri tamamlanan ve sağlık kontrolünden geçirilen diğer şüpheliler de adliyeye getirildi.

 49 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ 

Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısıyla ilgili kadın terörist Ahlam Albashır'ın da aralarında bulunduğu 49 kişi sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. 


Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde pazar günü, Suriye uyruklu terörist Ahlam Albashır'ın bıraktığı bombanın patlaması sonucu 6 kişi hayatını kaybederken 81 kişi ise yaralandı. Olayın ardından Albashır'la birlikte 51 kişi gözaltına alındı. 49 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından bu sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na götürüldü. Şüphelilerin savcılıkta ifadeleri alınmasına başlanması bekleniyor. Öte yandan adliye içerisinde terör savcılarının bulunduğu katta güvenlik görevlileri geniş güvenlik önlemi aldı.