Geri Dön
Gündem Kamyonla çarpışan otomobildeki anne ile kızı öldü, baba yaralı

Kamyonla çarpışan otomobildeki anne ile kızı öldü, baba yaralı

Çorum'da kamyonla çarpışan otomobilin sürücüsü Fatih Benli yaralandı, eşi Dudu (37) ile kızı Zuma Benli (1) hayatını kaybetti. Kazada yaralı kurtulup, tedavisinin ardından taburcu edilen sürücü Fatih Benli'nin de katıldığı cenazede, anne ve kızı aynı tabuta konuldu.

Kaza, saat 00.30 sıralarında Çevre Yolu İskilip Kavşağı'nda meydana geldi. Sinan D., idaresindeki kargo taşıyan kamyon ile Fatih Benli idaresindeki otomobil çarpıştı. İhbarla kaza yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kazada sürücü Benli ile eşi Dudu Benli yaralandı, kızları Zuma ise olay yerinde hayatını kaybetti. Sağlık ekiplerince Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan çiftten Dudu Benli, burada yaşamını yitirdi.


Fatih Benli'nin tedavisinin sürdüğü bildirildi. Kamyon şoförü Sinan D. gözaltına alınırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

KAZA ANI KAMERADA​

Çorum'da kamyonla çarpışan otomobildeki sürücü Fatih Benli'nin (37) yaralandığı, eşi Dudu ile (37) kızı Zuma Benli'nin (1) hayatını kaybettiği kaza anı, MOBESE kamerasına yansıdı. Görüntülerde; kırmızı ışık ihlali yapan kamyonun çarptığı otomobilin savrularak refüjdeki aydınlatma direğine çarpıp, durduğu görülüyor.

ANNE VE BEBEĞİ AYNI TABUTTA

Çorum'da kamyonla çarpışan otomobilde hayatını kaybeden Dudu ile (37) kızı Zuma Benli (1) için merkeze bağlı Üyük köyünde cenaze namazı kılındı. Kazada yaralı kurtulup, tedavisinin ardından taburcu sürücü Fatih Benli'nin de katıldığı cenazede, anne ve kızı aynı tabuta konuldu. Kılınan namazın ardından anne ve kızının cenazeleri, aile kabristanlığında yan yana toprağa verildi.