Köpeğin üzerinden otomobiliyle geçip, sürükleyen sürücüye adli kontrol
Bolu'da yerde yatan köpeğin üzerinden otomobili ile geçip, sürükleyen sürücü M.D., jandarma tarafından gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi. M.D., çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrolle serbest bırakıldı.
Olay, dün saat 16.00 sıralarında Bolu Organize Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. M.D. idaresindeki otomobil, yolun kenarına yaklaşarak beklemeye başladı. Bir süre sonra hareket eden otomobil, yerde yatan köpeğin üzerinden geçti. Otomobilin altında sürüklenen köpek, daha sonra koşarak uzaklaştı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, şikayet sonrası M.D. jandarma tarafından yakalandı. Diğer yandan Bolu Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'nde bakıma alınan köpeğin vücudunda açık yaralar ve ezilmeler olduğu belirtildi.
ADLİ KONTROLLE SERBEST BIRAKILDI
Bolu’da, otomobiliyle köpeği ezerek yaralanmasına sebep olan sürücü M.D., jandarmadaki işlemleri sonrası adliyeye sevk edildi. M.D., çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrolle serbest bırakıldı.







