Geri Dön
Gündem Köpek eğitimi nasıl yapılır nelere dikkat edilmedilir? Murat güngör ile köpek eğitimi

Köpek eğitimi nasıl yapılır nelere dikkat edilmedilir? Murat güngör ile köpek eğitimi

Köpek eğitmenliği ve köpek eğitimi İstanbul ve Türkiye genelinde günden güne daha fazla popüler olan hizmetlerdir.

Köpek eğitimi nasıl yapılır nelere dikkat edilmedilir? Murat güngör ile köpek eğitimi

Köpek eğitmenliği ve köpek eğitimi İstanbul ve Türkiye genelinde günden güne daha fazla popüler olan hizmetlerdir. İstanbul hızla metropol olmaya devam ederken eski mahalle, komşu kültüründen günden güne uzaklaşıyoruz. İnsanlar yalnızlıklarını artık köpek sahiplenerek gidermektedirler. Pek çok insan artık evini tatlı bir köpekle paylaşmaktadır. Ancak köpeklerin tamamen insan hayatına uyumlu olabilmeleri için mutlaka köpek eğitimi almaları gerekir. Köpek Eğitmeni Murat Güngör’ün, Köpek sahiplenme konusunda önerisi her zaman satın alma sahiplen şeklindedir. Köpeklerin merdiven altı üretimi hem onlara hem sektöre zarar verirken insanı açıdan da pek hoş bir durum değildir. Barınaklarda sahiplenmeyi umutla bekleyen pek çok köpek bulunmaktadır. Bu köpekler arasında mutlaka sizinle çok iyi dost olacaklar vardır.



Köpek Eğitmeni Murat Güngör, sektörde günden güne daha fazla bilinirliğe ulaşan. İsmi köpek eğitimi ile özdeşleşmiş bir köpek eğitmenidir. Köpek eğitimi köpeğin sahibi ile uzun bir yaşaması için çok önemlidir. Köpek eğitimini profesyonel köpek eğitimi tesislerinden almanız en önemli konulardan biridir. Çünkü köpeklerin edindiği yanlış davranışları değiştirmek daha zor olmaktadır.

Günümüzde en popüler evcil hayvanların başında köpekler gelmektedir. Aslında insanlarla köpeklerin dostluğu sadece günümüzde bu kadar iyi değildir. İnsanlık tarihinin büyük bölümünde köpekler insanlara çok sadık bir dost, iyi bir işçi olarak insanların yanında yer almıştır. Günümüzde ise daha çok evcil hayvan olarak beslenen köpekler günümüzde daha az sorumlulukla yaşamını sürdürmektedir. Az olan sorumlulukları arasında sahibinin kurallarına uymak, yaramazlık yapmamak yer almaktadır.

Günümüzde en ünlü köpek eğitmenleri arasında yer alan Murat Güngör günümüzde İstanbul Beykoz’da köpeklere köpek eğitimi sunmaktadır. Köpek eğitmenliği mesleğini çocukluğundan beri hayal eden Murat Güngör 2010 yılında sektöre Samsun’da giriş yapmış ve ilk çalışmalarını bu şehirde yaptıktan sonra kendini daha fazla geliştirmek adına İstanbul’a gitmiştir. İstanbul’da Türkiye’nin en iyi köpek eğitmenleriyle çalışma fırsatı bulmuştur. Kendini hızla geliştirirken pek çok köpek ırkı ile yakından çalışma fırsatı bulmuştur. Şuan Beykoz’da yer alan köpek eğitim tesisinde köpek eğitim hizmeti sunan köpek eğitmeni Murat Güngör, sektörde ki en genç ve en başarılı köpek eğitmeni olarak kariyerine devam etmektedir. 10 yılı aşkın tecrübesi ile köpek sahiplerine en iyi şekilde hizmet sunmayı hedefleyen Murat Güngör, her eğitim sonunda başarılı sonuçlar alarak hedeflerine ulaşmaya devam etmektedir.

%100 başarı oranı yakalayan Murat Güngör aynı zaman da pek çok ünlü ismin de köpeğine özel olarak köpek eğitimi hizmeti sunmuştur. Eğitimler genel olarak köpek tuvalet eğitimi, temel itaat eğitimi, ileri itaat eğitimi gibi önemli köpek eğitim türleridir.
2010 yılından bu yana bin’i aşkın köpek üzerinde eğitim tecrübesi edinen Murat Güngör, Şuan ülkemizde ki en başarılı köpek eğitmenleri arasında gösterilmektedir. Eğitilmesi en zor köpek ırklarına başarı ile eğitim vermesi ile ünlenen Murat Güngör, köpek eğitiminin asla ertelenmemesini konusunda köpek sahiplerini dikkatle uyarmaktadır. Köpek eğitimi konusunda kişisel web sitesinde ayrıntılı olarak bilgiler sunan Murat Güngör web sitesinde sunduğu bilgilerle tüm köpek sahiplerinin ayrıntılı olarak bilgilenmesini hedeflemektedir. Sizlerde bilgiler almak için www.muratgungork9.com isimli web sayfasına girebilir ve Murat Güngör’ün kendi kaleminden yazdığı içeriklere göz atabilirsiniz.


Köpek Eğitimi Verirken Uyulması Gereken Kurallar

Köpek eğitimi Boyunca Sabırlı ve Sevgi Dolu Olun
Köpekler köpek eğitimi sürecinde sahiplerini çok üzmekte ve hayal kırıklığın uratabilmektedir. Bu durumda siz köpek sahiplerinin her zaman sevgi dolu ve saygılı aynı zamanda sabırlı olmanız gerecektir. Unutmayın ki köpeklerin algıları ve yaşamdan beklentileri bizimkinden tamamen farklıdır. Ona zaman tanıyın eğer bu süreç boyunca ona şiddet uygularsanız ya da azarlarsanız onun bunu asla unutmayacağını bilin. Bunun sonucunda hayatı boyunca korkak bir köpek olabilir.

Köpeğin Alışma Sürecinde Destekleyici Olun
Ailenize yeni katılan köpeğinizi köpek eğitimi vermek için baskı altında tutmayın. Evinizi, yeni yaşam alanını tanımasına izin verin. Siz köpeğe alışırken onunda yeni ailesine, yeni evine alışmasına izin verin. Ancak bazı kuralları henüz yeni eve geldiğinde de koymayı unutmayın. Örnek olarak sizinle uyumasına izin vermeyin. Kendi yaşam alanında kalmalıdır. İlk birkaç gün ağlayarak, havlayarak tepki gösterebilir. Ancak daha sonrasında yaşam alanına alışacaktır.

Köpek Eğitimi Konusunda Bir Profesyonelden Destek Alın!
Köpeğiniz yavru olsa dahi pek çok konuda eğitim alabilir. Ancak bu iş profesyonellik, disiplin ve özen gerektirdiği için tek başınıza bu işin altından başarı ile kalkmanız pek mümkün değildir. Köpek eğitimi konusunda pek çok özel hizmet sunan Murat Güngör’de destek talebine bulunabilirsiniz. İsterseniz İstanbul Beykoz’da İsterseniz de evde köpek eğitimi şeklinde evinizde köpeğinize eğitim sunabilir. Köpek eğitiminin ne zaman ve nasıl başlaması konusunda bilginiz ya da fikriniz yoksa mutlaka Murat Güngör’le iletişime geçmenizi öneriyoruz.

Köpeğinizin Yanlış Davranışlarını Fark Edin ve Destek Alın!
Unutmayın ki köpek sahiplendiğinizde onun tüm davranışlarından siz sorumlusunuz. Eğer köpeğinizde istenmeyen davranışlar mevcutsa bunları gözlemlemeli ve nedenini bulduktan sonra sorunu çözemiyorsanız mutlaka profesyonel destek alın. Köpeğinizin ısırma, saldırma, havlama gibi huylarını önlemek adına, köpek eğitimi merkezimizden destek alabilirsiniz. En sık rastlanan sorunların başında bu sorunlar gelmektedir.

Sosyal Köpekler Yetiştirin
Köpeklerin sosyalleşmesi çok önemlidir. Gelecek yıllarda sahibinin başına işler açmaması için gelecekte karşılaşacağı tüm sosyal ögelerle erkenden tanışmalıdır. Bu ögelerin arasına otobüs, uçak, kamyon, araba ve bunların sesleri, diğer köpekler, kediler, yabancı insanlar, misafirler, asansör, yürüyen merdiven gibi köpeklerin korktuğu şeylerdir. Eğer bunlarla yetişkin olduğunda ilk kez karşılaşırsa saldırgan tavırlara sahip olacak ve sahibini pek çok ortamda utandıracaktır.
Köpek Eğitmeni Murat Güngör’ün En Sık Sunduğu Köpek Eğitimleri

Temel İtaat Eğitimi
Temel itaat eğitimi Murat Güngör’ün en sık sunduğu hizmetlerin başında yer almaktadır. Temel itaat eğitimi ile birlikte algısı tamamen farklı olan köpeklerin insanların ve özellikle sahiplerinin beklentisini biraz anlamasını sağlamak hedeflenir.

Tuvalet Eğitimi
Köpeklerde tuvalet eğitimi hiç şüphesiz neredeyse tüm köpek sahipleri tarafından ilk olarak tercih edilen köpek eğitim türlerindendir. Eve gelen köpeklerin ilk ve en büyük sorunu olan tuvalet eğitimi konusunda Murat Güngör’ün elde ettiği %100 oranında başarısı sayesine pek çok köpek sahibi bu konu da Murat Güngör’ü tercih etmektedir. Bu konuda desteğe ihtiyacınız varsa eğer Murat Güngör ile iletişime geçmelisiniz.

İleri İtaat Eğitimi
Temel itaat eğitimini başarı ile alan köpekler daha sonrasında aynı eğitim basamaklarını tamamen tasmasız olarak da almaktadırlar. Bu eğitim türüne ileri itaat eğitimi adı verilmektedir. Bu eğitim türü ile köpek komutlara daha sadık olmaktadırlar. Genelde iş köpeklerine sunulur. Ancak aile köpekleri içinde önemlidir.
Murat Güngör tarafından sunulan hizmetler hakkında daha fazla bilgi almak için www.muratgungor.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca bu sayfada yer alan iletişim bilgilerinden istediğiniz zaman iletişime geçebilirsiniz.