Otobüste unutulan içinde ziynet eşyası olan çantayı şoför sahibine ulaştırdı
Malatya'da belediye otobüsü şoförü Mehmet Aygün, araçta unutulan ve içerisinde ziynet eşyası bulunan çantayı sahibine ulaştırdı. Aygün’ün çantayı bulduğu anlar, araç içi kameralarına yansıdı.
Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ bünyesinde görev yapan otobüs şoförü Mehmet Aygün, aracında unutulan ve içerisinde ziynet eşyaları bulunan çantayı fark etti. Aygün, durumu hareket amirliğine bildirdi. Yapılan inceleme ve çalışmalar sonucunda çantanın sahibi kısa sürede tespit edildi.
Yaşanan olayı anlatan Mehmet Aygün, “Saat 14.06’da seferime başladım. Güzergah turumu tamamladıktan sonra otobüste siyah bir çanta olduğunu fark ettim. Hemen fotoğrafını çekerek hareket amirliğimize bilgi verdim. Kısa süre sonra amirlik tarafından çantanın içerisinde ziynet eşyaları bulunduğu bilgisi paylaşıldı. Ben çantayı hiç açmadım, içinde ne olduğunu bilmiyordum. Daha sonra çantayı alarak hareket amirliğine teslim ettim ve sahibine ulaştırılmasını sağladık” dedi.
Çantanın sahibi Sultan K. ise otobüs şoförüne teşekkür ederek, "Toplu taşıma aracıyla seyahat ettikten sonra çantamı unuttuğumu fark ettim. Karakola başvurdum. Kısa süre sonra MOTAŞ yetkilileri beni arayarak çantamın bulunduğunu söyledi. Çantam, içindeki tüm ziynet eşyalarıyla birlikte eksiksiz şekilde bana teslim edildi" diye konuştu.






