Geri Dön
Gündem Rus ve Ukrayna heyetleri İstanbul'da; Görüşme saati belli oldu

Rus ve Ukrayna heyetleri İstanbul'da; Görüşme saati belli oldu

İstanbul'da Rusya ve Ukrayna arasında yapılacak müzakere için Rus ve Ukrayna heyetleri heyeti dün İstanbul'a geldi. Müzakere heyetlerinin İstanbul’daki toplantısı bugün saat 10.30'da Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde gerçekleştirilecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında önceki gün yapılan görüşmede, Rusya ile Ukrayna arasındaki barış görüşmelerinin İstanbul'da yapılması karara bağlanmıştı.

İstanbul'da Rusya ve Ukrayna arasında yapılacak müzakere için Rus heyeti dün İstanbul'a geldi. Rus heyetini taşıyan uçak dün saat 16.15 sıralarında Atatürk Havalimanı'na indi. Rus Başkonsolosluğu yetkilileri tarafından karşılanan heyet, yoğun güvenlik önlemi alınarak kalacakları otele geçti.



RUS HEYETİ ÇIRAĞAN SARAYI'NA GELDİ

Rusya-Ukrayna müzakereleri için İstanbul'a gelen Rus heyeti konaklayacakları Çırağan Sarayı'na giriş yaptı.

İstanbul'da bugün Rusya ve Ukrayna arasında yapılacak müzakere için Rus heyeti İstanbul'a geldi. Rus heyeti taşıyan uçak dün saat 16.15 sıralarında Atatürk Havalimanı'na indi. Ardından heyet yoğun güvenlik önlemleri altında Beşiktaş'ta konaklayacakları Çırağan Sarayı'na giriş yaptı.

Alper KORKMAZ-Feridun AÇIKGÖZ / İSTANBUL, (DHA)-

GÖRÜŞME 10.30'DA

Rusya ve Ukrayna müzakere heyetlerinin İstanbul’daki toplantısı bugün saat 10.30'da Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Çalışma Ofisi'nde gerçekleştirilecek.

UKRAYNA HEYETİ İSTANBUL'A GELDİ

İstanbul'da yapılacak görüşmeler öncesi Ukrayna heyetini taşıyan uçak Atatürk Havalimanı'na indi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında yapılan görüşmede, Rusya ile Ukrayna arasındaki barış görüşmelerinin İstanbul'da yapılması karara bağlanmıştı.

İstanbul'da yarın Rusya ve Ukrayna arasında yapılacak müzakere için Ukrayna heyeti İstanbul'a geldi. Ukrayna heyetini taşıyan uçak saat 22.00 sıralarında Atatürk Havalimanı'na indi. Ukrayna Başkonsolosluğu yetkilileri tarafından karşılanan heyet, yoğun güvenlik önlemi alınarak kalacakları otele geçti.

Ahmet YEŞİLMEN - Özgür KUMANOVA / İSTANBUL, (DHA) -

UKRAYNA HEYETİ KALACAKLARI BEŞİKTAŞ'TAKİ OTELE GELDİ

Rusya-Ukrayna müzakereleri için İstanbul'a gelen Ukrayna heyeti konaklayacakları Beşiktaş'taki otele giriş yaptı.

İstanbul'da yarın Rusya ve Ukrayna arasında yapılacak müzakere için Ukrayna heyeti İstanbul'a geldi. Heyet yoğun güvenlik önlemleri altında Beşiktaş'ta konaklayacakları otele giriş yaptı.