Geri Dön
Gündem Sağlık-Sen ‘Anı, Fotoğraf ve Kısa Film Senaryo Yarışması'na başvurular başladı

Sağlık-Sen ‘Anı, Fotoğraf ve Kısa Film Senaryo Yarışması'na başvurular başladı

SAĞLIK-Sen tarafından Covid-19 ile savaşan sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının destansı mücadelesine dikkat çekmek ve gelecek nesillere aktarabilmek amacıyla düzenlenen ‘Anı, Fotoğraf ve Kısa Film Senaryo Yarışması’na başvurular başladı.

Sağlık-Sen ‘Anı, Fotoğraf ve Kısa Film Senaryo Yarışması'na başvurular başladı

Sağlık-Sen tarafından gelenekselleşen Covid-19 ile savaşan sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının destansı mücadelesine dikkat çekmek ve gelecek nesillere aktarabilmek amacıyla düzenlenen ‘Anı, Fotoğraf ve Kısa Film Senaryo Yarışması’, bu yıl ‘pandemi süresince çalışma hayatında yaşanan deneyimler’ temasıyla gerçekleştirilecek. Kamu ile özelde hizmet veren tüm sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının katılabileceği yarışmanın son başvuru tarihi 31 Ağustos 2022. Bütün kategorilerde birincilik ödülü 10 bin TL, ikincilik ödülü 8 bin TL, üçüncülük ödülü 6 bin TL olarak belirlendi. Jüri Özel Ödülü ise, 5 bin TL olarak takdim edilecek.

Yarışmayla ilgili detaylı bilgiye http://www.sagliksen.org.tr/haber/10935/saglik-sen-geleneksel-ani-fotograf-ve-kisa-film-senaryo-yarismasina-basvurular-basladi web sitesinden ulaşılabilecek. (DHA)