Geri Dön
Gündem Şişli'de yol çöktü; araçlar içine düştü

Şişli'de yol çöktü; araçlar içine düştü

Şişli'de yolda yaklaşık 3 metre derinliğinde çökme meydana geldi. Yeşilçimen Sokak'ta yaşanan olayda park halindeki bir otomobil ve minibüs çukurda askıda kaldı. Araçlar vinç yardımıyla olay yerinden çekilirken, minibüsün korsan taşımacılık yapmaktan dolayı bir ay süreyle bağlandığı ve yediemin otoparkına çekildiği öğrenildi. Minibüsün sahibinin kardeşi, “Otoparkta bağlı olması gereken aracın sokakta olması çok şaşırtıcı, görenler aracın 4-5 gündür burada olduğunu söylediler" dedi.

Olay, 16:00 sıralarında Yeşilçimen Sokak'ta meydana geldi. Bir otomobil ve minibüsün park halinde bulunduğu alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yaklaşık 3 metre derinliğinde çökme meydana geldi. Çökmenin ardından minibüs ve otomobil asılı kaldı. İhbar üzerine olay yerine polis, İGDAŞ ve İBB'ye bağlı ekipler sevk edildi. Ekipler araçların çıkarılması için çalışma başlatırken, 34 LEE 159 plakalı minibüsün trafik cezası nedeniyle 1 ay süreyle bağlandığı ve Fulya’da bulunan bir Yediemin otoparkına çekildiği öğrenildi. Minibüsün, otopark görevlileri tarafından 3-4 gün önce dışarı çıkarılıp sokağa park edildiği iddia edildi. Yapılan çalışmaların ardından minibüs ve otomobil ekipler tarafından vinç yardımıyla çekildi.

 

"TELEFONLA ARAYIP ARACINIZ ÇUKURA DÜŞTÜ DEDİLER, ŞOK OLDUM"

Vedat Aydın “Araç ağabeyimin aracı, polis aracı bağlamıştı, 1 ay cezası vardı. Otoparkçının dediğine göre başka araçlara yol vermek için aracı dışarı çıkarmışlar buraya bırakmışlar, yol çökmüş. Aracımız korsan taşımacılıktan dolayı 1 ay otopark cezası almıştı ve bağlıydı. Beni telefonla aradılar aracınız çukura düştü dediler, buraya geldim şok oldum. Otoparkta bağlı olması gereken aracın sokakta olması çok şaşırtıcı bir olay, görenler aracın 4-5 gündür burada olduğunu söylediler. Tutanakları alıp olayı değerlendireceğiz" diye konuştu.