Tartıştığı arkadaşını sokak ortasında bıçaklayıp öldürdü
Bilecik’te Suriye uyruklu Mahmud El-Hüseyin'in (19), sokak ortasında bıçaklanmış cesedi bulundu. Hüseyin’i öldürdüğü belirlenen arkadaşı Fırat Y. (18) polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
17.12.2025 - 13:54 | | BİLECİK, (DHA)-

Suriye uyruklu Mahmud El-Hüseyin, gece yarısı Ertuğrulgazi Mahallesi Yediler Caddesi yakınlarındaki Kent Ormanı yakınlarında bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu. Bilecik Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri tarafından başlatılan araştırmada şüphelinin Mahmud El-Hüseyin’in arkadaşı olan Fırat Y. olduğu tespit edildi. Kısa sürede yakalanarak gözaltına alınan Fırat Y., işlemlerinin ardından elleri arkadan kelepçeli olarak adliyeye sevk edildi.
Fırat Y.’nin ifadesinde, arkadaşı Mahmud El-Hüseyin’e ailevi sorunlarından bahsettiği, bu duruma kayıtsız kalması üzerine de aralarında çıkan tartışmada bıçaklayıp öldürdüğünü söylediği belirtildi.
Soruşturma sürüyor.





