Geri Dön
Gündem Üvey ağabeyini, annesine olan borcunu ödemediği için öldürmüş

Üvey ağabeyini, annesine olan borcunu ödemediği için öldürmüş

Eskişehir'de, akaryakıt istasyonu çalışanı Sezer Keklikçi’yi (35) öldüren üvey kardeşi Caner Ç.'nin (22) cinayeti, annesine olan borcunu ödemediği için işlediğini söylediği öğrenildi. Cinayetin ardından Ankara’ya gitmek üzereyken yakalanarak gözaltına alınan Caner Ç., Keklikçi’nin annesi Necla Ç. (55) ile üvey babası Necmi Ç., (66) emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Üvey ağabeyini, annesine olan borcunu ödemediği için öldürmüş

Olay, önceki gece Tepebaşı İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Çiftehan Sokak’ta meydana geldi. Akaryakıt istasyonunda çalışan Sezer Keklikçi, oturduğu mahallede tartıştığı kişiyle kavga etti. Sezer Keklikçi, kavga ettiği kişinin tabancasından çıkan kurşunlarla ağır yaralandı. İhbarla olay yerine gelen sağlık ekipleri kalbi duran Sezer Keklikçi’ye masaj yaptı. Keklikçi, Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Evli ve 3 çocuk babası olan Keklikçi, doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından kaçan şüphelinin Sezer Keklikçi’nin üvey kardeşi Caner Ç. olduğunu tespit etti. Caner Ç., Ankara’ya gitmek üzereyken yakalandı. Caner Ç. ile annesi Necla Ç. ve babası Necmi Ç. de gözaltına alındı. Eskişehir’e bir yakınının düğüne gelen Caner Ç.’nin, üvey ağabeyi Sezer Keklikçi ile annesi Necla Ç.’ye olan borcunu ödemediği için tartıştığı, ardından da çıkan kavgada öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Caner Ç., Keklikçi’nin annesi Necla Ç. ile üvey babası Necmi Ç., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.


ÜVEY KARDEŞİ İLE ÜVEY BABA TUTUKLANDI, ANNE SERBEST

Eskişehir'de, borç nedeniyle tartıştığı üvey ağabeyi Sezer Keklikçi'yi (35) öldüren ve Ankara'ya kaçmak üzereyken yakalanan Caner Ç. (22) ile cinayeti azmettirmek suçundan gözaltına alınan babası Necmi Ç. (66) ve üvey annesi Necla Ç., emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Çaner Ç.  'kasten adam öldürmek', babası Necmi Ç. ise 'cinayete azmettirme' suçundan tutuklanırken, Necla Ç. (55) ise savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.