Geri Dön
Gündem Zeytinburnu’nda çevreye ateş açan motosikletli bacağından vurularak yakalandı

Zeytinburnu’nda çevreye ateş açan motosikletli bacağından vurularak yakalandı

Zeytinburnu’nda çevreye silahla ateş açan motosikletli 2 kişi, polisin ‘dur' ihtarına uymayarak kaçtı. Polisin takibi sonucu şüphelilerden biri bacağından vurularak kısa sürede yakalanırken, kaçan diğer şüpheli ise bir süre sonra saklandığı adreste yakalandı.

Zeytinburnu’nda çevreye ateş açan motosikletli bacağından vurularak yakalandı

Olay, sabah saat 05.50 sıralarında Gökalp Mahallesi Abay Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çevreye silahla ateş edildiği ihbarı üzerine polis ekipleri kısa sürede adrese sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, sokakta plakasız motosikletin yolcu koltuğunda kar maskeli ve elinde silah olan bir şüpheliyi gördü.

Ardından polislerin ‘dur' ihtarı üzerine şüpheliler kaçmaya başladı. Bu sırada polisin açtığı ateş sonucu motosiklet sürücü A.H.(22) bacağından yaralı şekilde yakalanırken, diğer kar maskeli şüpheli ise kaçtı. Yapılan incelemelerin ardından kaçan şüpheli M.S.(21) ise Esenler Nene Hatun Mahallesi’ndeki evinde olduğu tespit edilerek, ekiplerin yaptığı operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Polisin olayla ilgili incelemeleri devam ediyor.