Geri Dön
Gündem '40 bin öğrencimizi dünya vatandaşı yaptık'

'40 bin öğrencimizi dünya vatandaşı yaptık'

Türkiye'de İngilizce kursu rehberliğinde eğitim almak isteyenlerin sayısı da her geçen yıl katlanarak artıyor.

'40 bin öğrencimizi dünya vatandaşı yaptık'

Yurtdışında İngilizce dil eğitiminin pahalı olması nedeniyle öğrenciler rotalarını ülke içindeki dil kurslarına çevirirken, Kadıköy’de de eğitim veren bir İngilizce Kursu 35 yılda 40 binden fazla kişiye İngilizce eğitimi verdiğini açıkladı.

İkinci dili ve ana dili İngilizce olanlarla beraber dünya genelinde 900 milyon kişi İngilizce konuşurken, yabancı dil öğrenmelerine katkı sağlamak adına Türkiye’de yer alan dil kurslarına katılan öğrenci sayısı da her geçen yıl artıyor. Sadece bir yılda 200 binden fazla öğrenci dil öğrenmek için Türkiye genelinde İngilizce kurslarına katılırken, Akademik Yabancı Dil Kursları Kadıköy İngilizce Kursu da 35 yılda 40 binden fazla öğrenciye katkı sağladıklarını duyurdu. Alışılmış yöntemlerin dışında anlaşılması kolay ve pratiğe dayalı eğitim verdiklerini açıklayan eğitim kurumu, özellikle grammar sınırlarını aşamamış ezberci yöntemden kaçındıklarına, eğitimlerin dört beceri ile donatılmış ve verimliliği garanti edilmiş eğitimler olduğuna vurgu yaptı.

“İNGİLİZCE DÜŞÜNEBİLME YETENEĞİ KAZANDIRIYORUZ”

Bünyelerinde gerçekleşen derslerin okuma, dinleme, yazma ve konuşma alanlarında araştırmalarını duyurmuş uzmanlar eşliğinde ve geliştirilmiş özgün öğretim teknikleri ile işleneceğine dikkat çeken kurs yönetimi, nasıl İngilizce öğrettiklerini şöyle açıkladı:

“Öğrenci profillerinin yaş grupları ve İngilizce kullanım seviyeleri dikkate alınarak oluşturulmuş grupların her biri için özgün öğretim teknikleri geliştiren kursumuz öğrencilerin ihtiyaçlarına odaklanarak oluşabilecek zaman ve motivasyon kaybını ortadan kaldırıyor. Eğitimleriniz boyunca sizlere kılavuz olacak yayınlarımız uzmanlarımız tarafından dikkatle hazırlanmış öğrencilerin ihtiyaç duyduğu ayrıntılarla donatılmış anlaşılması kolay yayınlardır. Bizim yöntemlerimizle ilerlendiğinde hızlı ve sürdürülebilir sonuçlara ulaşamamak imkansız. Kursumuz ezber yöntemleriyle bilgi birikimi oluşturmayacak, dört beceri odağı ve ders içeriğinde bulunan aktif pratikler ile bireye ihtiyaç duyduğu her durumda İngilizce düşünebilme yetkinliği kazandıracaktır. İngilizce öğrenmek içerisinde bulunduğumuz dönemde tercih durumundan çıkmış bir ihtiyaç haline gelmiştir. Günlük hayatta ve iş dünyasında ihtiyaç olan yabancı dil yetkinliğini ertelemeyin. Akademik Yabancı Dil Kursları kendine özgü öğretim teknikleri ile öğrencilerin İngilizce kullanım potansiyellerini maksimize etmeyi hedefleyen bir İngilizce kursudur. 35 yılı aşkın tecrübesi ve güncel teknolojik imkanları ile bugüne kadar 40 binden fazla öğrencinin hikayesinde rol aldık. Sizler de nitelikli eğitimin bir parçası olabilirsiniz. Üstelik sınıf içi eğitimlerimizi tercih etmeyen öğrenciler için Türkiye’nin en kapsamlı Online Dil Platformu İngilizce UZEM ile istediğiniz her yerde ve her zaman diliminde nitelikli eğitimin bir parçası haline gelebilirsiniz.”