Geri Dön
Kültür&Sanat Akasya’dan yarıyıl tatili etkinlikleri

Akasya’dan yarıyıl tatili etkinlikleri

Renkli baloncuk ve sihirbazlık şovları, masal gösterileri ve çeşitli atölyeler 20 Ocak-4 Şubat arasında Akasya’nın minik ziyaretçileri ile buluşacak. Akasya, yeni açılan holografik eğlence parkı DigiZoo ile de çocuklara interaktif bir öğrenme deneyimi sunacak.

Akasya’dan yarıyıl tatili etkinlikleri

Çocuklar, 20-21 Ocak’ta düzenlenecek ‘Bubble Show’ ile renkli balonlar ile keyifli zaman geçirecekler. 26 Ocak’ta çocukların kendi el emeğiyle yapacakları ve soğuk kış günlerinde sıcak tutacak kışlık bereleri tasarlamalarına olanak tanıyacak ‘Kışlık Bere Yapımı Atölyesi’ gerçekleştirilecek. 27-28 Ocak’ta düzenlenecek ‘Müzikli Masal Anlatıcılığı Gösterisi’nde ise eğlenceli ve interaktif bir şekilde anlatılacak masallar, çocuklara hem müzikle hem de hikâyelerle dolu bir dünyanın kapılarını aralayacak. 2 Şubat’ta gerçekleşecek ‘Oyuncak Yapımı’ atölyesinde çocuklar, yumuşak oyuncakları kendi elleriyle tasarlayıp hem yaratıcılıklarını konuşturacaklar hem de el becerilerini geliştirecekler. 3-4 Şubat’taki ‘Sihirbaz Gösterisi’nde ise çocuklar eğlenceli ve şaşırtıcı anlar yaşayacak. 

AKASYA KÜLTÜR SANAT’TA TİYATRO ETKİNLİKLERİ 

Akasya Kültür Sanat’ta da yarıyıl tatili boyunca devam edecek tiyatro etkinlikleri çocuklara keyifli bir atmosfer sunacak. “Çizmeli Kedi”, “Alican’ın Oyun Bahçesi”, “Alice Şeker Ormanda”, “Sevimli Dinozor”, “Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler”, “Pinokyo”, “Külkedisi Masalı”, “Kurbağa Prens”, “Bir Kümes Müzikali”, çocukları masalsı bir yolculuğa çıkaracak.  

HOLOGRAFİK EĞLENCE PARKI DİGİZOO, AKASYA’DA KAPILARINI AÇTI 

Türkiye’nin ilk holografik eğlence parkı DigiZoo, Akasya’da ziyaretçilerle buluşuyor. Hologram tekniğiyle 25’ten fazla canlı türünü deneyimleme fırsatı sunan DigiZoo, 850 metrekarelik geniş alanda ‘Brifing Odası’, ‘Laboratuvar’, ‘Avatar Ormanı’, ‘Dinozorlar Alanı’, ‘Günümüz Doğa Canlıları’ ve ‘Denizaltı’ alanlarıyla ziyaretçileri ağırlıyor. Zaman yolculuğu temasıyla senaryolaştırılmış bir hikâye üzerinden günümüzden nesli tükenen dinozorlara kadar geniş bir yelpazede eğlenceli bir deneyim sunan DigiZoo’da aynı zamanda çocuklara yönelik ‘Bez Çanta Boyama Atölyesi’, ‘Ahşap Kuş Evi Boyama Atölyesi’, ‘Geri Dönüşümden Oyuncak Yapımı Atölyesi’, ‘Bilim Atölyesi’, ‘Pop Up Card Atölyesi’, ‘Oyun Atölyesi’ gibi geniş içerikte beceri gelişim atölyeleri düzenleniyor.  

Yarıyıl etkinlik programı hakkında şu bilgilere yer verildi:  

“20-21 Ocak Cumartesi-Pazar - Bubble Show 14.00-17.00, 

26 Ocak Cuma- Kışlık Bere Yapımı Atölyesi 14.00-17.00, 

27-28 Ocak Cumartesi-Pazar - Müzikli Masal Anlatıcılığı Gösterisi 14.00-17.00, 

2 Şubat Cuma- Oyuncak Yapımı Atölyesi 14.00-17.00, 

3-4 Şubat Cumartesi-Pazar Sihirbaz Gösterisi 14.00-17.00.”