Geri Dön
Kültür&SanatTrendyol Sanat, Mamut Art Project’in eş sponsoru oldu

Trendyol Sanat, Mamut Art Project’in eş sponsoru oldu

İSTANBUL,(DHA)- Trendyol Sanat, Mamut Art Project'in 11'inci edisyonuna eş sponsor olduğunu duyurdu. Sergi kapsamında 'Toykontakt' başlıklı Mamut Limited tarafından Trendyol Sanat için derlenen özel seçki de Yapı Kredi bomontiada’da düzenlenen Mamut Art Project’in ücretsiz sergisinde 22-26 Mayıs tarihleri arasında görülebilecek. Özel seçki 27 Mayıs’tan itibaren ise Trendyol’da satışa sunulacak.

Trendyol Sanat, Mamut Art Project’in eş sponsoru oldu

Türkiye'nin dört bir yanından gelen bağımsız yetenekleri sanat profesyonelleri ile buluşturan Mamut Art Project'in 11'inci edisyonu, 22-26 Mayıs tarihleri arasında Yapı Kredi bomontiada’nın üç mekanına yayılarak gerçekleşecek. Trendyol Sanat eş sponsorluğunda düzenlenen Mamut’ta 41 farklı sanatçının eserleri sergilenecek. Mamut eş sponsorluğunun yanı sıra multidisipliner sanatçıların tasarım oyuncaklarına da alan açan Trendyol Sanat, Türkiye’de oyuncak sanatı alanındaki üretimlerin yaygınlaşması için kurulan TOYART.İST’in Bülent Gültek ve MRE küratörlüğünde hazırlanan 3’üncü sergisi ‘Toykontakt’ı da Mamut Art Project’de sanatseverlere sunuyor.

Trendyol Sanat, Mamut Art Project’in eş sponsoru oldu

TASARIM OYUNCAKLAR TRENDYOL SANAT DESTEĞİYLE MAMUT ART PROJECT’TE

Türkiye’nin dört bir yanından koleksiyonerler ve oyuncak sanatına ilgi duyanlar, Toykontakt Trendyol Sanat Özel Seçkisi’ne 27 Mayıs’tan itibaren Trendyol’dan ulaşabilecek. Mamut Limited tarafından derlenen seçki, TOYART.İST çatısı altındaki sanatçıların ilgi çekici tasarımlarından oluşuyor. Seçkide, Burak Şentürk, Burak Beceren, Bülent Gültek, Can Dağlı, Cihan Gelerli, Cins, Defo, Fatih Öztürk, HAM, Kilink Custom Toys, MRE, Murat Kalkavan, Selin Arısoy (LaserPigeon Toys), Selin Çınar, Tuba Girgiç, Vamk ve Yiğit Yerlikaya’nın karakter tasarımları ve popüler kültür ürünlerine mizahi yaklaşımlar içeren tasarım oyuncakları yer alıyor. Trendyol’da aynı zamanda sanatçıların özel limitli edisyon illüstrasyonları da satışa sunuluyor.

Sergiyi ziyaret edemeyen sanatseverler 27 Mayıs'tan itibaren, Trendyol internet sitesinden ve mobil uygulamada ‘Hizmetlerim’ bölümünde yer alan ‘Pozitif Etki’ logosuna tıklayarak Trendyol Sanat platformundan ‘Toykontakt’ seçkisine ulaşabilecek.