Geri Dön
Kültür&Sanat Yüsra Geyik, 'Rüya' karakteri ile Taş Kağıt Makas'ın kadrosuna katılacak

Yüsra Geyik, 'Rüya' karakteri ile Taş Kağıt Makas'ın kadrosuna katılacak

Kanal D'nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'nun kadrosu genişliyor. Hikayenin kadrosuyla ilgili dikkatleri üzerine çeken diziye, dördüncü bölümden oyuncu Yüsra Geyik, 'Rüya' karakteriyle dahil olacak.

Yüsra Geyik, 'Rüya' karakteri ile Taş Kağıt Makas'ın kadrosuna katılacak

Sıra dışı hafıza yeteneğine sahip olan Umut'un, Alzheimer hastası olan babası ile yaşadığı hayat mücadelesini ekranını taşıyan Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu tanıtım filmleri ve sürükleyici sahneleriyle sürekli söz ettiriyor. Yusuf Pirhasan'ın yönetmenliğini üstlendiği dizide Yüsra Geyik, zengin müteahhidin sosyopat oğlu Fecir Emirkıran'ın kız kardeşi 'Rüya' karakteri ile izleyici ile buluşacak.

Arka Sokaklar dizisinde 'Zeliha Çoban' karakteriyle yaygın ve en son 'Aile' dizisinde Devin'in (Serenay Sarıkaya) kız kardeşi Yağmur'u canlandırarak başarılı bir performans sergileyen Yüsra Geyik, Taş Kağıt Makas'ın dördüncü bölümünden itibaren karşımıza çıkacak.

Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Hande Ataizi, Burak Yörük, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip, Anıl Taşezen gibi ünlü isimler bir araya gelen bir Oyunu olan Taş Kağıt Makas: Hayatın üçüncü bölümü ile çarşamba akşamı Kanal D' gelecek.