Geri Dön
Kurumsal Doğal taş markasından ‘kendi ürününü tasarla’ yazılımı

Doğal taş markasından ‘kendi ürününü tasarla’ yazılımı

Yerli doğal taş markası Osmanlı Doğal Taş, kendi ürünlerini tasarlamak isteyenler için kişiselleştirilmiş yeni bir yazılım geliştirdiğini duyurdu. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan markanın kurucusu Ahmet Osmanlı, “Müşterilerimizin kendi zevklerine ve ihtiyaçlarına uygun tasarımları oluşturabilmeleri için bir yazılım geliştirdik. Yazılımımızın müşterilerimizin kendi mağaza satışları için bir alternatif olmasını da planlıyoruz. Kullanıcılarımıza geniş ürün yelpazesi sunuyoruz. İnternet sitemiz üzerinden tasarım oluşturma aşamasına gelindiğinde her taşın etkileriyle ilgili detaylı bilgiler görülebiliyor. Böylece kullanıcı ihtiyacı olan farklı taşları birleştirerek kendine özgü tarz yaratabiliyor” dedi.

Doğal taş markasından ‘kendi ürününü tasarla’ yazılımı

 

“Doğanın bizlere verdiği en değerli armağanlarından doğal taşları layıkıyla işlemek için çalışıyoruz” diyen Ahmet Osmanlı, “Doğal taşlar yeryüzünün derinliklerinden gelen eşsiz mineral oluşumlarıdır. Gerçek doğal taşlar benzersiz renk, desen ve enerjiye sahiptir. Farklı taşlar, farklı anlamlar ve özellikler taşıyarak, kullanıcılarına benzersiz deneyimler sunuyor. Biz de sitemizi ziyaret eden müşterilerimize farklı taş türlerini, boyutlarını ve ölçülerini seçebilecekleri geniş ürün yelpazesi sunuyoruz. Kolye, bileklik, tespih, küpe gibi takıların tasarımını kendi istedikleri doğal taşlarla birleştirebiliyor” ifadelerini kullandı.

“KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ ÜRÜNLERDE HAYAL GÜCÜ YETERLİ”

Gerçek doğal taşların topraktan elde edildiğini oldukça nadir bulunduklarını belirten Osmanlı, “Müşterilerimizden gelen talepler doğrultusunda, kendi tasarımlarını yapabilecekleri bir yazılım geliştirme ihtiyacı duyduk. Benzersiz taşları, sanat eserine dönüştürme hedefiyle çıktığımız bu yolda, müşterilerimize de kendi tasarımlarını yaparak kendilerine, yakınlarına hediye etmek ya da bunu bir iş kolu kabul ederek satışını yapmak için teşvik edebiliriz diye düşündük. Müşterilerimiz sadece hayal güçlerini kullanarak eşsiz tasarımlara imza atabilir” şeklinde konuştu.

“GELENEKSELLE MODERN TASARIMI BİRLEŞTİRİYORUZ”

Ahmet Osmanlı sözlerini şöyle tamamladı:

“Müşterilerimize özgünlük deneyimi sunuyoruz. Geleneksel el işçiliği ve modern tasarım anlayışını birleştiriyoruz. Her biri kendi hikayesine sahip özel koleksiyonlar tasarlıyoruz. Bu koleksiyonlar, ametistten yeşim taşına, lapis lazuliden mercana kadar geniş bir yelpazede, doğal taşların büyüleyici güzelliklerini yansıtıyor. Platformumuz yurt içi ve yurt dışından taşın estetiğini, enerjisini ve doğal güzelliğini vurgulayan ürünlerle kişisel ve mekan tasarımlarını zenginleştirmek isteyen herkese hitap ediyor.”