Geri Dön
Kurumsal Lezita Genel Müdürü Ergül: Yenilikçi ürünlerimizi dünya ile buluşturduk

Lezita Genel Müdürü Ergül: Yenilikçi ürünlerimizi dünya ile buluşturduk

Lezita, geliştirdiği lezzetlerini, Gulfood Fuarı'nda dünyanın önde gelen gıda şirketleri ile buluşturdu. Lezita'nın standı, fuarda bu yıl da büyük ilgi gördü. Lezita Genel Müdürü Mesut Ergül, "Fuarda bu yıl da tüketicinin değişen talep ve ihtiyaçlarını anlayan ekibimizden aldığımız güçle yarattığımız yenilikçi ürünlerimizi dünya ile buluşturduk" dedi.

Lezita Genel Müdürü Ergül: Yenilikçi ürünlerimizi dünya ile buluşturduk

Gulfood Fuarı bu yıl 19-23 Şubat tarihleri arasında Dubai'de düzenlendi. Üretiminden dağıtımına, işlemesinden sunumuna yiyecek ve içecek endüstrisine inovasyon sağlayan uluslararası gıda fuarı Gulfood, bu yıl da dünyanın en büyük gıda firmalarını bir araya getirdi. Körfez ve Afrika ülkeleri tarafından yoğun katılımın gerçekleştiği fuarda 190'dan fazla ülkeden 5500 'ün üzerinde katılımcı yer aldı. Lezita, bu yıl 29'uncu kez düzenlenen Gulfood Uluslararası Gıda Fuarı'na, geliştirdiği yenilikçi ürünleri ile katıldı. Lezita'nın, kırmızı ve kanatlı et pavilyonunda yer alan standındaki dondurulmuş patates ve soğan halkası ürünlerinin yanı sıra piliç eti ürünleri büyük ilgi gördü.

'HAYATIN TÜM RENKLERİNİ ÜRÜNLERİMİZE TAŞIYORUZ'

Lezita'nın tüm dünyaya yayılmayı hedeflediğini belirten Mesut Ergül, "Yaklaşık 70 ülkeye ihraç ettiğimiz ürünlerimiz ile küresel bir etki yaratıyoruz. İzmir Kemalpaşa'da Türkiye'nin en büyük ve en modern et entegre tesisinde; taze etten, pratik, şarküteri, köfte, döner ürün grubunda hizmet veriyoruz. 'Hayatın Lezzeti' mottomuzla, hayatın tüm renklerini ürünlerimize taşıyoruz. Gulfood gibi organizasyonlarda, ülkemizi en iyi şekilde temsil ederken, yurt dışında daha büyük hedeflere ulaşmak için de önemli fırsatlar elde ediyoruz. Fuarda bu yıl da tüketicinin değişen talep ve ihtiyaçlarını anlayan ekibimizden aldığımız güçle yarattığımız yenilikçi ürünlerimizi dünya ile buluşturduk" diye konuştu.