Geri Dön
Kurumsal Toroslar EDAŞ’tan Mersin’de bakım ve yatırım çalışmaları

Toroslar EDAŞ’tan Mersin’de bakım ve yatırım çalışmaları

Toroslar EDAŞ, Mersin’de kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2023 yılının ilk 3 ayında bakım, onarım ve yatırım hizmetlerini hız kesmeden sürdürdüğünü açıkladı. Buna göre Mersin’de 11bin 618 trafo ve 42 bin 489 kilometre hat uzunluğunda bakım, yenileme ve yatırım çalışmaları yapıldı.

Toroslar EDAŞ’tan Mersin’de bakım ve yatırım çalışmaları

 

Akdeniz, Erdemli, Toroslar, Mezitli, Yenişehir, Tarsus, Çamlıyayla, Gülnar, Aydıncık, Silifke, Anamur, Bozyazı ve Mut’ ta 4 bin 500 aydınlatma armatürünün bakımını gerçekleştiren Toroslar EDAŞ ekipleri, bölgede 40 pano ile 180 trafo ve 214 dağıtım merkezini de elden geçirdi. Ayrıca kentte 757 kilometrelik hattın bakımı tamamlandı. 

2 ELEKTRİK PANOSU VE 1 TRAFO MERKEZİ MONTAJI DA TAMAMLANDI 

Toroslar EDAŞ, sektörün değişen dinamiklerine odaklanarak faaliyetlerini insan, çözüm ve inovasyon odağında sürdürmeye devam ediyor. Mersin’de hizmet verdiği 1 milyondan fazla müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla toplam 17 kilometrelik yeni yer altı hattı tesis eden Toroslar EDAŞ ekipleri, kentte 16 yeni aydınlatma armatürünün montajını da tamamladı. Ayrıca yeni 2 elektrik panosu ve 1 trafo merkezi montajı da tamamlandı.