Geri Dön
Kurumsal Trendyol, 'Babalar Günü' sayfasını kullanıcılarına açtı

Trendyol, 'Babalar Günü' sayfasını kullanıcılarına açtı

E-ticaret platformu Trendyol, bu Babalar Günü’nde giyimden aksesuara, kişisel bakımdan teknolojik aletlere kadar birçok ürünü müşterileriyle buluşturuyor. Şirket, babaları için hediye almak isteyen kullanıcılarına özel hazırladığı Babalar Günü sayfasıyla da yardımcı oluyor.

Trendyol, 'Babalar Günü' sayfasını kullanıcılarına açtı

Trendyol, Babalar Günü’nde erkek hazır giyimde birçok ürünü babalarına hediye almak isteyen kullanıcılarına sunuyor. Şirket, Babalar Günü’nün klasikleşmiş hediyeleri olan gömlek ve tişörtlerin bir önceki ayın aynı dönemine göre satış miktarının arttığını belirterek, gömleklerin 2 kat, tişörtlerin ise 3 kat satış miktarına ulaştığı bilgisini verdi. 

Konu ile ilgili şirketten yapılan yazılı açıklamada şu bilgiler paylaşıldı: 

“Trendyol, babalara en çok yakışan ürünleri tek çatı altına topladı. Şık giyinmeye özen gösteren babalar için tişört, ceket, gömlek, güneş gözlüğü, saat gibi geniş hediye seçenekleri sunan Trendyol, kişisel bakımından vazgeçmeyen babalar için ise parfüm ve parfüm setleri, son model traş makineleri, saç bakım ürünlerini avantajlı fiyatlarla kullanıcıları ile buluşturuyor. Sportif babalar için spor giyiminden spor aletlerine kadar hediye alternatiflerini tek bir sayfada kullanıcılarının deneyimine açan Trendyol’da teknoloji tutkunları babalar için de cep telefonları, tabletler, akıllı saat ve bileklikler gibi farklı hediye seçenekleri bulunuyor.”