Geri Dön
Kurumsal Vodafone'dan sokak hayvanlarına yönelik kampanya

Vodafone'dan sokak hayvanlarına yönelik kampanya

Vodafone sokak hayvanları için yeni bir kampanya başlattı. Kampanya dahilinde ‘Vodafone Her Şey Yanımda’ pet shop kategorisinde yapılan her alışveriş sonrası sokak hayvanları için ‘Bu Mama Benden’ makinelerinden bir kap mama bırakılacak. Kampanyaya operatör kullancısı olmayanların da destek verebileceği açıklandı.

Vodafone'dan sokak hayvanlarına yönelik kampanya

 

Vodafone, online alışveriş platformu ‘Her Şey Yanımda’ üzerinden yeni bir sosyal kampanya başlattı. ‘Her Şey Yanımda’da pet shop kategorisinde yapılan her alışveriş sonrasında ‘Bu Mama Benden’ makineleri sokak hayvanları için bir kap mama bırakacak. Vodafone’lu olsun olmasın herkesin destek verebileceği kampanyayla bir yandan evdeki hayvanların ihtiyaçları karşılanırken, bir yandan da sokak hayvanlarına mama sağlanacak.   

“HERKESI KAMPANYAMIZA DESTEK VERMEYE DAVET EDIYORUZ” 

Türkiye’nin en hızlı büyüyen yeni nesil bağlantı ve dijital servisler şirketi olma hedefiyle çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Vodafone Her Şey Yanımda Genel Müdürü Uğur Sennaroğlu, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: 

“Bu anlayışla hayata geçirdiğimiz Her Şey Yanımda servisimizle müşterilerimize online alışverişlerini uygun fiyatlarla, rahat, hızlı ve kolay bir şekilde yapma imkânı sunuyoruz. Amaç odaklı vizyonumuz doğrultusunda, Her Şey Yanımda üzerinden yeni bir kampanya başlattık. Buna göre, müşterilerimizin pet shop kategorisinde yapacağı her alışveriş için Bu Mama Benden makinelerinden mama bırakılmasını sağlayacağız. Böylece hem evdeki hem de sokaktaki patili dostlarımızın ihtiyaçlarının karşılanmasına destek olacağız. Vodafone’lu olsun olmasın herkesi kampanyamıza destek vermeye davet ediyoruz.”