Geri Dön
Politika Bakan Güler, İngiltere'ye gitti

Bakan Güler, İngiltere'ye gitti

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi temaslarda bulunmak üzere İngiltere'ye gitti.

Bakan Güler, İngiltere'ye gitti

Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi temaslarda bulunmak üzere İngiltere'ye gitti" denildi.

İNGİLİZ MEVKİDAŞI İLE GÖRÜŞTÜ

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi temaslarda bulunmak üzere gittiği İngiltere'de, Savunma Bakanı Grant Shapps ile bir araya geldi. Bakan Güler, Savunma Bakanlığı'na gelişinde askeri törenle karşılanırken her iki Bakan, daha sonra heyetler arası görüşmeye başkanlık etti. Görüşmede, savunma ve güvenlik konularında görüş alışverişinde bulunuldu.


GENELKURMAY BAŞKANI ORAMİRAL RADAKİN İLE GÖRÜŞTÜ

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İngiltere Savunma Bakanı Grant Shapps ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından İngiltere Genelkurmay Başkanı Oramiral David Radakin ile bir araya geldi. Heyetler arası görüşmeye başkanlık eden Bakan Yaşar Güler ve Oramiral David Radakin, savunma ve güvenlik konularında görüş alışverişinde bulundu. Bakan Güler, daha sonra Türkiye'nin Londra Büyükelçiliğini ziyaret ederek çalışmalara ilişkin bilgi aldı.


SARAYBOSNA'YA GEÇTİ

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İngiltere temaslarını tamamlamasının ardından, Bosna Hersek Başbakan Yardımcısı ve Savunma Bakanı Zukan Helez'in davetlisi olarak resmi ziyarette bulunmak üzere Saraybosna'ya geçti.

SARAYBOSNA'YA GEÇTİ

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, İngiltere temaslarını tamamlamasının ardından, Bosna Hersek Başbakan Yardımcısı ve Savunma Bakanı Zukan Helez'in davetlisi olarak resmi ziyarette bulunmak üzere Saraybosna'ya geçti. (DHA)