Geri Dön
Politika İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Türkiye ziyareti ertelendi

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Türkiye ziyareti ertelendi

İletişim Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin Türkiye ziyaretinin ileri bir tarihe ertelenmesi de görüşmede kararlaştırıldı'' denildi.

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Türkiye ziyareti ertelendi

İletişim Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, ''Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede Reisi’ye, Kirman’da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle başsağlığı dileklerini iletti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sivilleri hedef alan terör saldırısını kınadı, Türkiye’nin terörle mücadelede İran’ın yanında olduğunu söyledi ve İran halkına kayıpları nedeniyle sabır temenni etti’’ ifadesi yer aldı

Görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, İran’a terörle mücadelede ortak hareket etme çağrısını yinelediği belirtilerek, "İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi’nin Türkiye ziyaretinin ileri bir tarihe ertelenmesi de görüşmede kararlaştırıldı" denildi.