Geri Dön
Politika Mandalinci: Tarımsız bir toplum sürdürülebilir olmaz

Mandalinci: Tarımsız bir toplum sürdürülebilir olmaz

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Mandalinci, tarımsız bir toplumun sürdürülebilirliğini ifade ederek, tarımı, hayvancılığı, çiftçiliği takip eden adımları atacaklarını söyledi. Mandalinci, "Bir kardeşiniz, bu toprakların bir evladı olarak 5. yıl başkanlığı değil, size yoldaşlık yapmak üzere geleceğim, el ele, kol kola, omuz omuza vermek için geleceğim" dedi.

Mandalinci: Tarımsız bir toplum sürdürülebilir olmaz

CHP Bodrum Belediye Başkan adayı Tamer Mandalinci, Mumcular'da seçim koordinasyonunun açılışını gerçekleştirdi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Mandalinci'ye, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Av. Remzi Kazmaz, CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın, meclis üyesi adayları, partililer üyeliği yaptı. Seçimin koordine edilmesi ofisi açılışını miting alanını çeviren Karaovalılara teşekkür eden Mandalinci, bu programı sevgi ve ilgiye layık olmak için çok çalışacaklarını, mutlu bir Bodrum oluşturacaklarını söyledi. Mandalinci, "Bir kardeşiniz, bu toprakların bir evladı olarak 5. yıldaki başkanlık değil, size yoldaşlık yapmak üzere geleceğim, el ele, kol kola, omuz omuza vermek için geleceğim" ifadesini kullandı.

'ÜRETİCİYE DESTEKLER ARTARAK SÜRECEK'

Bodrum Belediyesi'nin Mumcular'da birçok yönetim kalkınma projesine imza attığını aktaran Mandalinci, olaylarıne desteklerin artarak süreceğini, tarımsız bir toplumun asla sürdürüleceğinin belirtildiğini söyledi:

"Eğer Nereden geldiğimizi unutursak nereye gittiğimizi ve nasıl yaşayacağımızı beklemiyoruz. Atatürk'ümüz, bu toprakların üreticisinin yetiştirdiği gerçek değerleri asla görmezden gelemeyiz. Atamız 'Bu topraklar hem çok iyi çiftçi hem de çok iyi asker yetiştirmiştir. Çünkü verimli topraklarımız, ovalarımız, göz dikenler Bu sözler bir kişinin menfaati için değil, topraklarımızı, ovalarımızı ve memleketimizi korumak için söylemiştir.Bizler bu yüzden 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' diyoruz. , hayvancılığın, yönetim katkılarının artan bir şekilde sürdürülmesini söylüyoruz. Tarımı, hayvancılığı, çiftçiliği adım adım atacağız."

Bölgeye yönelik çok amaçlı salon, spor tesisleri, otopark, kreş ile emekliler, kadınlar ve dağıtım odaklı projelerin yer aldığı aktarılan Mandalinci, Bağbozumu şenliklerini tekrar hayata geçireceklerini belirtirip, "Belediyemize ihtiyaçları kaldığı anda, nerede ihtiyacınız varsa hem ben hem meclis Üyelerinizin bir telefon süresinde Ulaşacaksınız, dertlerinizi dinleyecekler, empati yapacaklar ve sorunları çözmek için gece-gündüz demeden çaba sarf edecekler" dedi. Baraj koruma alanından dolayı sıkıntı yaşayana sorunu çözme vaadinde bulunanları eleştiren Mandalinci, "Sorunun kaynağı zaten sensin. Sorunun kaynağı sizin talan, çökme durumununin. Ancak bu kardeşiniz, kokuşmuş düzene son vermek için hem kalmasıyla hem ekip arkadaşlarıyla dimdik duracak. Sorunu ortadan kaldıracak hamleleri Büyükşehir Belediyesi ile beraberliği hayata geçirecek ve bu bölgedeki baraj korumasından dolayı sıkıntı yaşayan vatandaşımızın derdine derman olacak" diye konuştu.

Açılış konuşmalarının gizli gizli saklanması CHP Mumcuların seçimlerinin koordine edilmesi yapıldı.