Geri Dön
Politika Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Karataş'tan rakibi Uluçay'ın "maaş almayacağım" açıklamasına yanıt

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Karataş'tan rakibi Uluçay'ın "maaş almayacağım" açıklamasına yanıt

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, AK Partili rakibi Hüseyin Ceylan Uluçay'ın seçmenlere gönderdiği seçilmesi durumunda 5 yıl boyunca maaş almayacağını belirten mesajına yanıt verdi. Karataş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Uluçay'ın açıklamasını "tüm tuşlara basıp karşılık bulamayınca son bir hamle" şeklinde yorumladı.

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Karataş'tan rakibi Uluçay'ın "maaş almayacağım" açıklamasına yanıt

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, seçmenlere gönderdiği bir SMS'te, seçilmesi durumunda 5 yıl boyunca maaş almayacağını belirterek maaşı şehit ve gazi ailelerine, engelli vatandaşlara ve ihtiyaç sahibi ailelere bağışlayacağını ifade etti. Bu açıklamaya Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş'tan yanıt geldi.

Karataş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Uluçay'ın açıklamasını "tüm tuşlara basıp karşılık bulamayınca son bir hamle" şeklinde yorumlayarak, temel aldığı sözlerin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bakanlar, milletvekilleri ve belediye başkanlarını 'zan' altında bıraktığını ifade etti. Karataş, Uluçay'a yeni bir SMS atma ihtimaline dikkat çekerek mesajını tamamladı.