Geri Dön
Politika Ümit Özdağ: Burcu Hanım'a Zafer Partisi'nin kapılarının sonuna kadar açık

Ümit Özdağ: Burcu Hanım'a Zafer Partisi'nin kapılarının sonuna kadar açık

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkan adayı Azmi Karamahmutoğlu ve Esenyurt Belediye Başkan adayı Emin Taşkan ile birlikte Esenyurt’ta esnafı ziyaret etti. Ziyaretinde konuşan Özdağ, "Ekrem İmamoğlu, Burcu Köksal'ı Cumhuriyet Halk Partisi'nden adeta kovmuş. Tabi İmamoğlu'nun Büyükşehir Belediye Başkanı olarak CHP Grup Başkanvekili olan bir hanımefendiyi partiden kovma yetkisinin olmadığını düşünüyorum ama bu Cumhuriyet Halk Partisi'nde hakim olan DEM'ci iklimi gösteriyor. Ben Burcu Hanım'a Zafer Partisi'nin kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ifade ediyorum." dedi.

Ümit Özdağ: Burcu Hanım'a Zafer Partisi'nin kapılarının sonuna kadar açık

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, yerel seçim çalışmaları kapsamında Esenyurt’ta, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Azmi Karamahmutoğlu ve Esenyurt Belediye Başkan adayı Emin Taşkan ile ilçedeki esnafı ziyaret etti. Özdağ ziyaret sırasında adaylar için oy istedi. Öte yandan Özdağ’a Zafer Partisi Esenyurt İlçe Başkanlık binasında "Ben Ümit, gönderiyorum" yazılı doğum günü pastası sürprizi yapıldı. Özdağ, Zafer Partisi’nin yerel yöneticileriyle yaptığı toplantının ardından esnafı ziyaret etti. Özdağ, Esenyurt Cumhuriyet Meydanı mevkiinde esnaf ziyaretlerine devam ettiği esnada, iddiaya göre, yabancı uyruklu bir esnaf eliyle işaret yaptı. Zafer Partisi taraftarları esnafa sloganlar atarak tepki gösterdi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken esnaf, iş yerinin kepengini kapattı.

"ZAFER PARTİSİ'NİN KAPILARI DEM'E KAPALI, BURCU HANIM'A AÇIK"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu’nun Burcu Köksal’a olan tutumuyla ilgili konuşan Özdağ; “Ekrem İmamoğlu, CHP Grup Başkanvekili ve Afyon Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal Hanımefendi'nin DEM'e karşı yapmış olduğu açıklama üzerine, "Ben belediye başkanı olursam şu partilileri belediyeye almam diyen ya kendine başka bir iş bulacak ya da başka parti bulacak" diyerek sayın Burcu Köksal'ı Cumhuriyet Halk Partisi'nden adeta kovmuş. Tabi İmamoğlu'nun Büyükşehir Belediye Başkanı olarak CHP Grup Başkanvekili olan bir hanımefendiyi partiden kovma yetkisinin olmadığını düşünüyorum ama bu Cumhuriyet Halk Partisi'nde hakim olan DEM'ci iklimi gösteriyor. Ben Burcu Hanım'a Zafer Partisi'nin kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ifade ediyorum. Çünkü Zafer Partisi'nin kapıları DEM'e kapalı ve Burcu Hanım'a açık ama İmamoğlu'na kapılarımız hiçbir zaman açılmayacak. Çünkü İmamoğlu tarafını uzun süre önce belli etti. İmamoğlu, Türkiye'nin tarafında değil büyük elçilerin tarafındadır. İmamoğlu DEM'in ve onun bölücü politikalarının yanındadır ve bu adımıyla da zaten kimin yanında olduğunu çok net bütün Türkiye'yi göstermiş bulunuyor." açıklamalarında bulundu.