Geri Dön
Politika Yeniden Refah Partisi’nin Ankara Adayı Suat Kılıç, ilk Seçim Koordinasyon Merkezi’ni açtı

Yeniden Refah Partisi’nin Ankara Adayı Suat Kılıç, ilk Seçim Koordinasyon Merkezi’ni açtı

Yeniden Refah Partisi’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Suat Kılıç, yerel seçim çalışmalarına başladı. Bu kapsamda, ilk Seçim Koordinasyon Merkezi’ni (SKM) Hamamönü’nde açan Suat Kılıç, partililer ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı.

Yeniden Refah Partisi’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Suat Kılıç, yerel seçim çalışmaları kapsamında, Hamamönü’nde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Suat Kılıç, daha sonra beraberindeki partililerle birlikte Muhsin Yazıcıoğlu’nun Taceddin Dergahındaki kabrini ziyaret etti. Kılıç, Hamamönü’nü ziyaret ederek, esnafla bir araya geldi.

‘ANKARA ÖZ KAYNAKLARIYLA KÜLLERİNDEN DOĞAN AYAĞA KALKAN BİR ŞEHİR OLACAK’

Suat Kılıç, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Ankara için yola çıkmış bulunuyoruz. İnşallah Ankara tertemiz içme suyuna kavuşacak. Ankara tertemiz bir havaya kavuşacak. Ankara yeşiliyle, doğasıyla yeniden buluşacak Ankara trafik problemi yaşamayan bir şehir olacak. Ankara faiz yükünden borç yükünden kurtulacak. Ankara öz kaynaklarıyla küllerinden doğan ayağa kalkan bir şehir olacak. Ankara genç Türkiye Cumhuriyeti'ne yakışan gençlik enerjisiyle Cumhuriyetin, Türkiye'nin parlayan yıldızı olacak. Allah çıktığımız bu yolda bizlerin yardımcısı olsun” dedi.

‘ANKARA’DA KÖKLÜ BİR DEĞİŞİKLİĞİN ZAMANI GELDİ’

Suat Kılıç, Ankara’da köklü bir değişime ihtiyaç olduğunu söyleyerek, “Vatandaşlarımızla hem selamlaşıyoruz hem problemlerini dinliyoruz. Görüyoruz ki, yerel yönetim problemleri kadar genel yönetim problemleri de vatandaşımızın canını sıkmış durumda. Özellikle ekonomideki olumsuz gelişmeler vatandaşımızın geçim standardını düşürmüş durumda. Dolayısıyla hepsini bir arada değerlendirdiğimizde Ankara'da köklü bir değişikliğin var olanları değiştirme zamanının geldiğini çok net sokaklarda görebiliyoruz. Bu değişim iradesini inşallah Yeniden Refah Partisi olarak biz yöneteceğiz. Ve Yeniden Refah Partisi olarak Ankara için en doğrusu parolamızla inşallah bu seçimin kazananı biz olacağız. Ankara'nın en önemli probleminin ulaşım olduğunu yoğunlaşan trafik problemi olduğunu görüyoruz. Aynı zamanda bir çevre temizlik problemi var Ankara'da. İşte sokakların hali Altındağ'dayız. Anafartalar Caddesi'nde en merkezi noktadayız. Sokağın haline baktığınız zaman aslında sokağın dili kendini ifade ediyor. Biz Ankara'yı, Cumhuriyetin 101’inci yılına yakışan bir gençlik enerjisiyle yönetmeye talibiz. Ankara gri bir şehir olmaktan çıkacak. Ankara betonlaşan bir şehir olmaktan çıkacak. Cumhuriyet'in başkenti aynı zamanda yeşilin başkenti, mavinin başkenti, temiz havanın başkenti, iyi niyetin başkenti, iyi bütçe yönetiminin başkenti haline gelecek. Ankaralılarla beraber çalışacağız. Ankaralılarla beraber kazanacağız inşallah. ‘Yeniden Refah, Yeniden Ankara’, bunun için diyoruz” diye konuştu.

Kılıç, daha sonra Hacı Bayram Veli Camii’nde Cuma namazı kıldı. (DHA)