Geri Dön
Son Dakika Başkan Seçer'in huzurlu Mersin vurgusu

Başkan Seçer'in huzurlu Mersin vurgusu

Başkan Seçer'in huzurlu Mersin vurgusu

Başkan Seçer'in huzurlu Mersin vurgusu

MERSİN, (DHA) - MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, "'Daha huzurlu ve daha mutlu bir kentte kimsenin bir diğerini incitmediği, çevrenin kirletilmediği, rantın olmadığı, insanca yaşamın olduğu bir Mersin'i nasıl inşa edebiliriz?' artık bunun derdine düşmemiz lazım" dedi.
Akdeniz Sağlık, Sosyal Dayanışma ve Eğitim Vakfı (AKSEV) tarafından Adanalıoğlu Mahallesi Ziyaret ve Piknik Alanı'nda Bahar Şenliği düzenlendi. Programa Milletvekilleri Alpay Antmen ve Ali Mahir Başarır, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Akdeniz Belediye Başkanı Muhammet Mustafa Gültak, AKSEV Başkanı İlhan Faydaver, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Organizasyondaki konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları veren Başkan Seçer, "Birlik olmak güzel. Kardeşlik ve hoşgörülü olmak, paylaşmak güzel. Bu güzellikleri hayatınızda var ettiğiniz sürece de yaşamak güzel. Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sorumluluğumun farkındayım. Mersin'de bütün seçilmiş siyasiler, Anamur'dan Tarsus'a kadar, 'Mersin'e nasıl hizmet edebiliriz?' düşüncesi içerisinde olmakta yarar var. 'Daha huzurlu ve daha mutlu bir kentte kimsenin bir diğerini incitmediği, çevrenin kirletilmediği, rantın olmadığı, insanca yaşamın olduğu bir Mersin'i nasıl inşa edebiliriz?' artık bunun derdine düşmemiz lazım" diye konuştu.
Protokoldeki diğer isimlerin de selamlama konuşması yaptığı etkinlikte Bedii Şaraplı, Kaldırım, Grup Rock'A, Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı sanatçıları ve belediye bandosu en sevilen şarkıları seslendirdi.

FOTOĞRAFLI