Geri Dön
Son Dakika Büyükşehir Belediyesi'nden oyuncak kampanyası

Büyükşehir Belediyesi'nden oyuncak kampanyası

Büyükşehir Belediyesi'nden oyuncak kampanyası

Büyükşehir Belediyesi'nden oyuncak kampanyası

MERSİN, (DHA) - MERSİN Büyükşehir Belediyesi'nce, maddi yetersizlikler nedeniyle oyuncak sahibi olamayan çocukların yüzünü güldürmek için 'Kullanmadığımız Oyuncakları Saklamıyoruz Paylaşıyoruz' kampanyası başlattı.
Kadın ve Çocuk Çalışma Grubu'nun oluşturduğu proje kapsamında toplanan oyuncaklar çocuklara ulaştırılacak. Bir köşeye atılmış ve artık kullanılmayan oyuncakları, maddi imkansızlıklar sebebiyle oyuncak sahibi olamayan çocuklara götürmeyi hedefleyen kampanya ile çocukların yüzlerinde tebessüm oluşturulması amaçlanıyor. Kampanya için oluşturulan kutulara renk renk peluşlar, arabalar, toplar ve bebeklerin yanı sıra kitap da bırakılabilecek.
Kampanyaya verilecek desteğin büyümesi için bir de video da hazırlanacak. Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi, hazırlanan videoyu sosyal medyada paylaşacak ve gönüllülerin kampanyaya destek vermesi sağlanacak. Bu sayede hem kampanya büyüyecek, hem de belediye personellerinin dışında bu yardım kampanyasına vatandaşların da katılımı sağlanacak.


FOTOĞRAFLI