Geri Dön
Son Dakika MEÜ ile Mersin GİAD işbirliği protokolü imzaladı

MEÜ ile Mersin GİAD işbirliği protokolü imzaladı

MEÜ ile Mersin GİAD işbirliği protokolü imzaladı

MEÜ ile Mersin GİAD işbirliği protokolü imzaladı

MERSİN, (DHA) - MERSİN Üniversitesi ile Mersin Girişimci İşadamları Derneği (Mersin GİAD) arasında bölgedeki girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması ve girişimcilerin iş kurma yürütme konularında bilgi ve beceri sahibi olmaları, kendi iş fikirlerine yönelik iş planı hazırlayabilecek bilgi ve deneyimi kazandırmak amacıyla işbirliği protokolü imzalandı.
Protokol imza törenine Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Mersin Üniversitesi Genç Girişimci Merkezi yöneticisi Selahattin Ciritci, Mersin GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Serkan İzol ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Rektör Prof. Dr. Çamsarı, girişimcilerin iş kurma ve yürütme konularında kendi iş fikirlerine yönelik iş planı hazırlayabilecek bilgi ve deneyimi kazandırmak amacıyla imzalanan bu protokolün üniversite ve Mersin’e hayırlı olmasını temenni ederek Mersin Mersin GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Serkan İzol ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Mersin GİAD Başkanı İzol ise Türkiye’nin vizyonu ve ileriye dönük hedefleri doğrultusunda ilerlemesinde genç girişimcilerin önemli bir rolü olduğunu belirterek, "Ülkemizin inovasyon ışığında ilerlemesi ve kalkınma planlarının sorunsuz bir şekilde hayata geçirilmesi için genç girişimcilerimize ihtiyacımız vardır. Kendilerini sürekli yenileyebilen, projelerini hayata geçirme statüsüne sahip gençlerimiz ülkemizin geleceğinde etkin rol oynayacaktır. Bu genç beyinlerin desteklenmesi, iş gücünü artırmaya yönelik çalışma alanlarının oluşturulması gerekiyor. Bu alanda da Mersin Üniversitesi Genç Girişimci Merkezi’nin yaptığı çalışmaları tüm samimiyetimle tebrik ediyorum. Bizler Mersin Girişimci İşadamları Derneği olarak, genç girişimci adaylarımızla birlikte her türlü çalışmayı yapmaya hazırız" dedi.

FOTOĞRAFLI