Geri Dön
Spor A Milli Kadın Futbol Takımı, yarın Mersin’de Gürcistan'ı konuk edecek

A Milli Kadın Futbol Takımı, yarın Mersin’de Gürcistan'ı konuk edecek

A Milli Kadın Futbol Takımı, UEFA Uluslar C Ligi 2’nci Grup'taki son maçında Mersin'de yarın Gürcistan'ı konuk edecek.

A Milli Kadın Futbol Takımı, UEFA Uluslar C Ligi 2’nci Grup'taki 6’ncı ve son maçında yarın Mersin Stadyumu'nda Gürcistan'ı ağırlayacak. Grubunda oynadığı tüm maçları gol yemeden kazanan milliler, UEFA Uluslar B Ligi'ne yükselmeyi garantiledi. Milliler maç öncesi Mersin Stadyumu'nda son çalışmasını gerçekleştirdi. 

Antrenman öncesi A Milli Kadın Futbol Takım Teknik Direktörü Necla Güngör Kıragası ve oyunculardan Gülbin Hız açıklamalarda bulundu.

NECLA GÜNGÖR KIRAGASI: HER BİR OYUNCUMUZ ÜLKEMİZİ GURURLANDIRMAK İÇİN SAHAYA ÇIKACAK

Yarın Uluslar Ligi C Grubu'ndaki son maçlarına çıkacaklarını anımsatan Kıragası, "Şu ana kadar 5 maçımızı gol yemeden kazandık. 6'ncı maçımızı da gol yemeden kazanarak ülkemizi gururlandırmak istiyoruz. Bu anlar bizim için çok kıymetli. Ülkemizdeki kadın futbolunu tanıtmak için bu tarz galibiyetlerin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Eminim ki yarın stadyumu dolduran taraftarlarımız oyuncularımızla çok gurur duyacak. Her bir oyuncumuz ülkemizi gururlandırmak, gelen seyircimizi mutlu etmek için sahaya çıkacak. O yüzden çok heyecanlı şekilde maç saatinin gelmesini bekliyoruz” diye konuştu.

Öte yandan Ay-yıldızlı futbolcu Gülbin Hız ise, “Yarınki maçımızı kazanıp grubu en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. Ülkemizi ve bayrağımızı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” dedi.