Geri Dön
Spor Beşiktaş Kulübü’nün 35’inci başkanı Hasan Arat oldu

Beşiktaş Kulübü’nün 35’inci başkanı Hasan Arat oldu

Beşiktaş Kulübü’nün Olağanüstü Seçimli Genel Kurulunda 7 bin 271 oy alan Hasan Arat, siyah-beyazlı kulübün 35’inci başkanı oldu.

Beşiktaş Kulübü’nün 35’inci başkanı Hasan Arat oldu

Beşiktaş Kulübü’nün Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu, BJK Emlakjet Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi. 10:30’da başlayan oy verme işlemi 21 sandıkta tamamlandı. Olağanüstü Seçimli Genel Kurulda Serdal Adalı ile Hasan Arat, başkanlık için yarıştı. Genel kurul üyeleri Hasan Arat için turuncu, Serdal Adalı için beyaz renkteki oy pusulalarını kullandı. Hasan Arat; 7 bin 271, Serdal Adalı; 4 bin 557 oy aldı. Bu sonuçla Arat, Beşiktaş Kulübü’nün 35’inci başkanı seçildi.

Hasan Arat, 3'üncü kez girdiği yarışta bu kez başkanlık koltuğuna oturdu. Arat, 2000 ve 2002'de girdiği başkanlık yarışında Serdar Bilgili'nin gerisinde kalmıştı.

Hasan Arat’ın yönetim kurulu listesinde şu isimler yer alıyor: “Hüseyin Yücel, Cüneyt Sezgin, Onur Göçmez, Yalçın Ayaydın, Mete Vardar, M. Kaan Şakul, Altın Mimir, Feyyaz Uçar, Işıl Zeybek, Ekrem Keçoğlu, Kadir Kılıç, Çağlayan Tuğal, Bünyamin Burak Aslan.”

HASAN ARAT: DEMOKRASİ DERSİ VERİLDİ

Beşiktaş’ın Olağanüstü Seçimli Genel Kurulda demokrasi dersi verdiğini kaydeden Hasan Arat, “Binlerce insan kuyrukta bekledi. Bu markanın, bu armanın ne kadar büyük olduğunu tüm Türkiye gördü. Beşiktaş her şeye layıktır. Tüm yönetim kurulu ile birlikte biz büyük ve iyi bir takımız. Bizim işimiz şimdi başlıyor. Bu gece bitmedi. Beşiktaşlının şansı büyük, yolu açık olsun” dedi.

BAKAN BAK'TAN HASAN ARAT’A TEBRİK

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Beşiktaş’ın Olağanüstü Genel Kurulu’nda başkanlığa seçilen Hasan Arat için kutlama mesajı yayımladı. Bakan Bak, tebrik mesajında şu ifadeleri kullandı: “Beşiktaş Kulübü’nün yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı sonucunda başkanlığa seçilen Hasan Arat ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Siyah-beyazlı ekibin yeni başkanı Hasan Arat’a ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diliyorum.”