Geri Dön
Spor Emre Belözoğlu: 27 puanın hepsine talip olduğumuzu göstereceğimize inanıyorum

Emre Belözoğlu: 27 puanın hepsine talip olduğumuzu göstereceğimize inanıyorum

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, "Önümüzde kazanabileceğimiz 27 puan ve 2 tane Türkiye Kupası maçı var. Finale kalıp kulübümüzün mirasını temsil etme şansımız da hala devam ediyor. Taraftarlarımıza, 27 puanın hepsine talip olduğumuzu gösterecek oyun ve performans isteği göstereceğimize inanıyorum" dedi.

Emre Belözoğlu: 27 puanın hepsine talip olduğumuzu göstereceğimize inanıyorum

MKE Ankaragücü, Süper Lig'in 30'uncu haftasında Başakşehir'i ağırlayacağı maçın hazırlıklarını basına açık yaptığı antrenmanla sürdürdü. Beştepe Tesisleri'nde teknik direktör Emre Belözoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. İdmanda dayanıklılık koşusunun ardından pas çalışması yapan sarı-lacivertliler, son bölümünde yarı sahada taktik çalıştı.

Basına açık yapılan idmanda teknik direktör Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.

EMRE BELÖZOĞLU: KALAN 9 HAFTADA ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, kazanabilecekleri 27 puan olduğunu söyledi. Belözoğlu, Ziraat Türkiye Kupası'nda da final oynamak istediklerini de vurguladı.

Emre Belözoğlu, son haftalardaki performanslarının üzüntü verici olduğunu aktararak, "Sözlerime Başakşehir maçının bizim için çok önemli olduğunu söyleyerek başlamam gerekiyor. Taraftarımızı hayal kırıklığına uğrattığımızın farkındayız. Ama bu zor zamanlarda bu camianın ayakta durmasının en büyük vesilesinin de taraftarı olduğunu söylemem gerekiyor. Bu dönem de onlara çok ihtiyacımız var. Bu sene Ankaragücü belki de hiç yaşamadığı kadar zor bir sene geçiriyor. Biz de burada kalan 9 haftada elimizden gelen her şeyi yapacağız. Önümüzde kazanabileceğimiz 27 puan ve 2 tane Türkiye Kupası maçı var. Finale kalıp kulübümüzün mirasını temsil etme şansımız hala devam ediyor. Taraftarlarımıza, 27 puanın hepsine talip olduğumuzu gösterecek oyun ve performans isteğini göstereceğimize inanıyorum. İnşallah ligin sonunda hep beraber mutlu bir şekilde sezonu bitireceğiz" ifadelerini kullandı.

"VAZGEÇERSEK KAYBEDERİZ"

Sezon boyunca berabere kaldıkları maçlarda kazanabilecekleri oyunları oynadıklarını söyleyen Belözoğlu, şunları kaydetti:

"Oyuncu grubumuz çok istekli, ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Berabere kaldığımız maçların çoğunda kazanabilecek oyunlar oynadık. Geldiğimiz günden beri takım, 26-27 maçtan maksimum 3-4 tane maçta benim beklentimin çok uzağındaydı. Samsun maçı da bu 3-4 maçtan bir tanesiydi, oyun memnun edici değildi. Fakat bunu toparlamak da bizim görevimiz. Dediğim gibi; 27 puan, 2 tane Türkiye Kupası maçı ve inşallah finalle birlikte 3 olacak. Bunları yapabilecek güçteyiz. Ümitsizlik ve kaygı yok, vazgeçersek kaybederiz."

"EFKAN VE ALİ SOWE ANTRENMANLARA YENİ BAŞLADILAR"

Başakşehir maçı öncesinde Efkan Bekiroğlu ve Ali Sowe’un antrenmanlara başladığını belirten Belözoğlu, "Taraftarımızın, oyuncularımızın yanında olmasına ihtiyaç var. Beklentimiz taraftarların tam kapasite takımın yanında olduğu bir maç. İnşallah onları da iftara mutlu bir şekilde göndeririz. Efkan ve Ali Sowe antrenmanlara yeni başladılar, onun kararını maç günü vereceğiz. Şu an bir tek Mert’in parmağında bir çatlak var. Ertaç’ı söylememe gerek yok, onun süreci biraz daha uzayacak gibi gözüküyor. Maç maç değerlendirmemiz gerekiyor, ben takımımı o şekilde hazırladım. Bizim için şu an bir tane maç var, o da Başakşehir maçı. İnşallah Başakşehir maçı taraftarımızın desteği ile camianın da oyuncuların da başını kaldıracağı bir sürecin başlangıcı olur" diyerek sözlerini tamamladı.