Geri Dön
Spor Galatasaray - Fatih Karagümrük maçından notlar

Galatasaray - Fatih Karagümrük maçından notlar

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Galatasaray, sahasında Fatih Karagümrük’ü konuk etti. Saat 20.45'te başlayan mücadelede Arda Kardeşler düdük çaldı. Kardeşler’in yardımcılıklarını ise Çağlar Uyarcan ve Mehmet Emin Tuğral yaptı.

Galatasaray - Fatih Karagümrük maçından notlar

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Süper Lig’in 27’nci haftasında Antalyaspor ile oynadıkları mücadelenin ilk 11’inde 6 değişiklik yaptı. Buruk, Muslera, Sanchez, Kerem Demirbay, Torreira, Mertens ve Vinicius’a ilk 11’de görev vermedi. Okan Buruk bu oyuncuların yerine Günay Güvenç, Kaan Ayhan, Abdulkerim Bardakcı, Berkan Kutlu, Oliveira ve Zaha’ya ilk 11’de yer verdi.

Sarı-kırmızılı ekip sahaya şu ilk 11 ile çıktı:

“Günay Güvenç, Kaan Ayhan, Nelsson, Abdülkerim, Köhn, Sergio Oliveira, Berkan Kutlu, Tete, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Barış Alper Yılmaz”

ZAHA, 5 MAÇ SONRA İLK 11’DE

Galatasaray’ın Fildişi Sahilli futbolcusu Wilfried Zaha, 5 maç sonra ilk 11’de şans buldu. En son Türkiye Kupası Son 16 Turu’ndaki Bandırmaspor mücadelesine ilk 11’de başlayan Zaha, daha sonraki 3 Süper Lig ve 2 Avrupa Ligi maçında ilk 11’de yer almamıştı. Hücum oyuncusu, Fatih Karagümrük ile oynanan çeyrek final karşılaşmasında ilk 11'de şans buldu.

GALATASARAY'DA 4 EKSİK

Sarı-kırmızılı ekip, Fatih Karagümrük ile oynadığı maça 4 futbolcusundan yoksun çıktı. Sakatlıklarını atlayan ama henüz hazır olmayan Hakim Ziyech ve Serge Aurier mücadelenin kadrosunda yer almadı. 1 maçlık cezası sona eren Mauro Icardi ve Fernando Muslera ise teknik direktör Okan Buruk'un kararıyla karşılaşmanın kadrosuna dahil edilmedi.

SHOTA ARVELADZE’DEN 8 DEĞİŞİKLİK

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Shota Arveladze, ligde son oynadıkları Alanyaspor maçının ilk 11’inde 8 değişikliğe gitti. Sirigu, Nazım Sangare, Salih Dursun, Levent Mercan, Rohden, Kourbelis, Emre Mor ve Güven Yalçın ilk 11’de yer almadı. Shota bu oyuncuların yerine Emre Bilgin, Veseli, Ceccherini, Emir Tintiş, Feghouli, Bertolacci, Can Keleş ve Marcao’ya karşılaşmanın ilk 11’inde şans verdi.

Fatih Karagümrük’ün Galatasaray karşısındaki ilk 11’i şu şekilde:

“Emre Bilgin, Veseli, Biraschi, Ceccherini, Emir Tintiş, Feghouli, Eysseric, Bertolacci, Ryan Mendes, Can Keleş, Marcao”