Geri Dön
Spor Halim Okta: Finalde de başarıp kupayı alacağımıza inanıyoruz

Halim Okta: Finalde de başarıp kupayı alacağımıza inanıyoruz

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Halim Okta, “Finalde de başarıp kupayı alacağımıza inanıyoruz. Maçın ilk yarısında iyi oynadık. Bize göre hak ettiğimiz bir maç oldu” dedi.

Halim Okta: Finalde de başarıp kupayı alacağımıza inanıyoruz

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde 0-0’ın rövanşında sahasında MKE Ankaragücü’nü 1-0 yenen Beşiktaş, kupada finale yükselen ilk takım oldu. Beşiktaş Teknik Sorumlusu Halim Okta, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

İlk yarıda iyi oynadıklarını aktaran Halim Okta, “Finalde de başarıp kupayı alacağımıza inanıyoruz. Maçın ilk yarısında iyi oynadık. Fakat uzun süreli sakatlıklar ya da sakatlıktan çıkan oyuncuları oynatıyoruz. Zaman zaman konsantrasyon eksiliği veya yorgunluk oluyor. Orada hatalar yaptık, ikinci yarı kendi hatalarımız vardı. Onun dışında iyiydik. Bize göre hak ettiğimiz bir maç oldu” diye konuştu.

Karşılaşmanın sonunda başkan Hasan Arat’ın soyunma odasına gelerek takımı tebrik etmesine dair bir soruya Halim Okta, “Başkanın soyuma odasına gelmesi her zaman olumlu motivasyon veriyor. Takım bu maça da çok hazırdı ama bu tür şeyler de çok olumlu etkiliyor” yanıtını verdi.

Öte yandan Halim Okta, karşılaşmanın ikinci yarısında sakatlanarak oyundan çıkan Rachid Ghezzal’ın tam durumunun yarın kontrolleri yapıldıktan sonra netleşeceğini aktardı.