Geri Dön
Spor Kağıthane’de Çeliktepe Spor Merkezi hizmete açıldı

Kağıthane’de Çeliktepe Spor Merkezi hizmete açıldı

Kağıthane Belediyesi çocuk ve gençlere ayrı branşlarda hizmet verecek Çeliktepe Spor Merkezi’ni düzenlenen törenle hizmete açtı. Toplam 900 metrekare alanda çok amaçlı spor stüdyolarından oluşan merkezde çocuklar için karate, jimnastik, tekvando; kadınlar için fitness, step-aerobik, pilates; erkekler için ise fitness eğitimleri olacak.

Kağıthane’de Çeliktepe Spor Merkezi hizmete açıldı

 

Kağıthane İsmet İnönü Caddesi Buhara Sokak'ta gerçekleştirilen açılışa Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı.

 “ÇOK ÖZEL BİR SPOR MERKEZİ YAPTIK”

 Açılışta konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, “Kağıthane Belediye Başkanı olarak göreve geldiğimizden öncesinde 53 proje vaat etmiştik. Hamdolsun 100’lerce projeyi bu dönem hayata geçirdik. Spor yapmak için talepte bulunan ve günün müsait zamanlarında çocuklarıyla beraber zaman geçirmek isteyen kadınlar için çok özel bir spor merkezi yaptık. Burada hem kadınlara, erkeklere hem de genç ve çocuklara eğitim var. Annesi spor yaparken çocuğu da aynı zaman jimnastiğe, karateye ve tekvandoya gidebilecek. Çok özel bir eğitim alanı ve spor merkezini Çeliktepe Mahallesi’ne kazandırmış olduk. Mahallemize hayırlı, uğurlu olsun diyorum. Biz göreve gelirken dedik ki ‘bu şehirde herkese dokunacak projeler yapacağız.’ Kadınlara, gençlere, çocuklara, büyüklerimize, sokak hayvanlarına kadar projelerimizi hayata geçireceğimizi söylemiştik. Bu dönemde biz projeler hayata geçirirken de dedik ki ‘Kağıthane’de yeşilin daha fazla olması lazım, Kağıthane’de dönüşümünün çok daha iyi olması lazım ve kadınların çok daha mutlu olması için çalışmamız gerekiyor’ dedik. Bununla beraber Kağıthane Belediyesi’nden başlayarak ilçe sınırımız olan Sarıyer’e kadar Yeşil Vadi Bisiklet ve Yürüyüş Yolu’nu da bu dönem hayata geçirmiş olduk” dedi.

 Program kurdele kesimiyle sona erdi.